• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad se svekrvina poseta oduži: Snaji naređuje kako da se oblači, sin je podržao iako mu to inače ne smeta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svekrva se odomaćila

  • 0
Svekrva Foto:Shutterstock

Ostati dosledan sebi ili ispuniti tuđa očekivanja je sigurno dilema koja nas prati celoga života i to na raznim poljima.

Ali šta kada neko da sebi za pravo da od vas nešto očekuje i zahteva? I dok svi vide da je to pogrešno, vi nemate nikakvu podršku.

Baš sa problemom ove vrste jedna mlada žena se obratila sajtu "Bright Side" i potražila konkretan savet, ali i utehu.

Još jedan primer iz edicije - mešanje svekrve u odnos sina i snaje.

- Srećno sam udata za muškarca koji je 10 godina stariji od mene. Živimo u lepoj kući sa bazenom i đakuzijem u kojem volim da uživam nakon dugog dana. Obično plivam, provedem neko vreme u đakuziju, sunčam se u bikiniju i hodam po kući u mini-topu i šortsu. No, nedavno nam je u posetu došla svekrva, koja smatra da sam previše razgolićena, pa sad i suprug traži isto. Ne znam šta da radim - požalila se anonimna žena i nastavila da objašnjava situaciju:

- Moja svekrva je došla kod nas nedavno, na mesec dana. Starija je generacija, ponekad malo konzervativna i ponekad pasivno-agresivna. Tako moj suprug sada zahteva da se ne šetam u bikiniju dok je ona kod nas i da se presvlačim pre zajedničkog obroka. To me iritira, jer ne mislim da moj autfit bilo koga može uvrediti. Ne želim nikog da uvredim, no to je moja kuća i želim biti slobodna i opuštati se onako kako mi odgovara.

Piše i da je suprugu odgovorila kako je njegova mama gost u kući i da ne želi zbog toga da menja svoje ponašanje, a on joj to apsolutno nameće. Smatra ga licemernim što svojoj mami ne sme ništa da kaže i što od nje zahteva ono što inače ne bi.

- Inače nastojim da se prilagodim svekrvi, pa tako pripremam i meso za obroke, iako sam vegetarijanka. Takođe, preselila sam svoju kancelariju da bi ona mogla da bude u toj prostoriji i da joj bude ugodno - napisala je, zapitavši se još jednom greši li kad su u pitanju njene navike opuštanja i slobode u vlastitom domu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anketa "Da li je moguće da žena i svekrva žive srećno?"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle