• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Muž postao biljka nakon saobraćajne nesreće, a ona se razvela: O njemu se brine sa novim suprugom i decom

Vreme čitanja: oko 3 min.

"On je centralni deo našeg života"

  • 0

Kristen Armstrong je 2008. godine primila zastrašujući telefonski poziv: njen muž, Brendon Smit, doživeo je saobraćajnu nesrećuPreživeo je, ali ostao nepokretan i celog života će živeti kao biljka.

Teško je podnela da njena "stena", čovek kojeg voli praktično celog života, od srednje škole, možda neće biti ni u stanju da razume ko je ona sledeći put kad je bude video.

Dva meseca je bio u komi i bilo je rizično hoće li se ikada probuditi.

- Iako su me Brendonovi lekari upozorili da će, ako se ipak probudi, biti zauvek promenjen zbog teške traumatske povrede mozga, nadala sam se da će se desiti čudo i da će on biti isti Brendon - rekla je Kristen u intervjuu za "Today".

Brendon, kome je posle buđenja iz kome bila potrebna 24-časovna nega, preselio se u ustanovu za negu u Teksasu.

Brendon je u vreme nesreće imao 23 godine, a Kristen 24. Sanjala je da ima decu. Kada je postalo jasno da se Brendon nikada neće oporaviti, Armstrong je donela srceparajuću odluku da podnese zahtev za razvod.

- Imala sam mnogo razgovora sa Bogom i odlučila sam da ću se brinuti o Brendonu do dana njegove smrti.

Kada je ona podnela papire da postane Smitov zakonski staratelj, sudija je bio zabrinut.

- Pitala me je: "Šta se dešava kada budeš imala sopstvenu porodicu? Hoćeš li i dalje moći da se brineš o ovom čoveku?", A ja sam rekla: "Da, ja ne idem nigde".

Novi muž je Brendonov najbolji prijatelj, a deca ga zovu ujakom

Kristen je održala reč. Ona i njen novi suprug Džejms Armstrong, sa kojim je u braku od 2015, redovno viđaju Smita - kao i njihovo troje dece.

- Dovodimo Brandona u našu kuću svake nedelje i vodimo ga u restorane. Ono što život čini zaista lepim je koliko je moja porodica prihvatila Brandona kao deo svoje porodice.

Džejms (37) je posebno blizak sa bivšim mužem svoje žene. U "TikTok" video-snimku koji je viđen više od 7 miliona puta, Džejms je prikazan kako s ljubavlju hrani Brandona, a zatim ga prenosi iz invalidskih kolica u automobil.

@followmetothemouse Story Time Part 2: A little about how I met my current husband and his relationship with Brandon. #tbisurvivor #tbi #caregiverlife #caregiver #slpsoftiktok #storytime #storytelling #story ♬ Motivational - D'Santos

- Prvi put kada je Džejms sreo Brendona, otišli ​​smo u crkvu. Ustala sam da odem u toalero i kada sam se vratila, Džejmsova ruka je bila oko Brandona.

U svojim venčanim zavetima, Džejms je napisao da će voleti Brandona i brinuti o njemu.

- Džejms pomaže na bilo koji način. Nikada se ne žali, nikad mu nije neprijatno. I mislim da je to ogromna stvar. Neke stvari koje izlaze iz Brandonovih usta su pomalo "lude" i on ne može sam da ide u toalet. Ali ništa od toga ne smeta Džejmsu.

Kristen kaže da se njene dve male ćerke svađaju oko toga ko će da se ušuška na kauču sa "ujakom" Brendonom.

Obožava ga i njen posinak.

- Brendonovo kratkoročno pamćenje je veoma loše, tako da on nije zabrinut za sutra i ne žali za jučerašnjim danom. Od njega sam naučila kako da budem prisutnija. Iako ne može dobro da komunicira, on nas uvek uči stvarima. On čini život lepim.

Prošle godine, Kristen je na "TikToku" podelila video u kojem intervjuiše sadašnjeg muža o njegovom posebnom odnosu sa bivšim mužem.

- On je član naše porodice. On je kao jedno od naše dece, mi ga volimo isto. On je centralni deo naše porodice. On je centralni deo našeg života - zaključio je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrt veka ljubavi: Sergej Ćetković pleše sa suprugom za godišnjicu braka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle