• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž me je prevario odmah nakon što sam rodila našu bebu: Izgovor za njegovo ponašanje je bio užasan

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova mama je ostala užasnuta kada je otkrila da ju je muž prevario samo mesec dana nakon što je rodila njihovu bebu – a njegovo "opravdanje" je samo pogoršalo stvari

  • 1
Žena, muškarac, prevara Foto: Shutterstock

Varanje je nije uopšte prihvatljivo, ali je za nijansu još i gore ako je prevarena partnerka trudna ili se nedavno porodila.

Jedna novopečena mama ispričala je kako je otkrila da ju je muž izdao svega mesec dana nakon što je rodila njihovo dete. Štaviše, kada je razotkrivena njegova prevara, čovek je čak odlučio da napusti ženu i dete da bi bio sa svojom ljubavnicom.

No, kako prenosi "Mirror", čovekovo užasno ponašanje se tu nije zaustavilo, jer iako je prekinuo vezu sa drugom ženom, izgovor koji je dao svojoj ženi za svoje postupke ostavio je ljude zgroženim.

Žena, zabrinuta žena sa bebom Foto: Shutterstock

U objavi na Redditu, mama je tvrdila da ju je muž okrivio za njihov "loš brak" i da je ona ta koja ga je naterala da je vara. Sada, kada je njegova afera gotova, vratio se kući i pokušava da se pomiri, ali neće da preuzme odgovornost za svoje postupke.

- Muž me je prevario mesec dana posle porođaja i ostavio mene i našu bebu. Iselili smo se, a njemu nije bilo stalo do toga da nas vrati. Bila sam shrvana i provela sam oko mesece u plaču i tuzi. Kada je konačno prekinuo aferu, nastavio je krivi mene za naš loš brak i kaže da sam ga naterala da me vara. Nisam savršena, ali radim, brinem o domaćinstvu i zadovoljavam njegove potrebe. Veoma sam nesrećna i još uvek povređena, i izgleda kao da ga nije briga šta mi je uradio - požalila se nesrećna žena i dodala:

- Bila je mlađa od mene, pa se sada stalno upoređujem sa mlađim i lepšim ženama. I dalje ga volim, ali sam i ljuta, povređena i razočarana. Stvarno želim da radim na našem braku, ali boli me što on neće da preuzme odgovornost i ponaša se kao da može da ima koga god želi. Kaže da će biti dobro čak i ako ga ostavim.

Zgroženi forumaši istog momenta su pozvali ovu mladu mamu da jednom zauvek napusti svog "zalutalog" muža. Mnogi su joj rekli da "nema pomirenja" kada on neće da prihvati ono što je zgrešio, i da joj je mnogo bolje bez njega.

- Gotovo je. Nema pomirenja. Postoje sporazumi o starateljstvu, brizi o deci i razgovorima o finansijskoj podršci. On vas je prevario, napustio porodicu i ne preuzima odgovornost za svoj deo u uništavanju vašeg braka - sumirala je celu priču jedna osoba, dok je druga posavetovala: - Trebalo je da već odustaneš od toga. Mrzim razvod sa decom, ali više mrzim varanje supružnika. Ne degradirajte se tako što ćete ostati sa ovim čovekom.

Šta bi vi poručili ovoj ženi?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA: Da li verujete u jednaskost žena i muškaraca u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Vera

    9. jun 2024. | 15:04

    Ostaviti manipulatora pod hitno,ako nije mazohista.

    Podelite komentar