• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ajris (83) je postala poznata zbog braka sa 37-godišnjim Mohamedom: Samo što se razvela, našla je novo društvo

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ajris Džons - baka koja se udala i ostavila muškarca 46 godina mlađeg od nje - sada provodi veći deo svog vremena sa posebnim prijateljem

  • 0

Slavna 83-godišnja baka promenila je svoju profilnu sliku kako bi pokazala svojim pratiocima da je pošla danlje nakon što je ostavila svoj 37-godišnjeg muža.

Ajris Džons se udala, a zatim i ostavila egipćanina Mohameda Ibrahima, nakon što ju je navodno "prevario" za nekoliko hiljada evra. Kako je ranije pisano, ona tvrdi da je plaćala račune za njegove dugove i da mu je pozajmljivala velike količine novca. Zbog toga ga danas opisuje kao "zlog pacova iz kanalizacije", što je u suštoj suprtnosti iz vremena njihove burne romanse koja je očarala ljude sa svojom neobičnom vezom.

Nakon što se pojavila u jednoj britanskoj jutarnjoj emisiji 2021. godine, ova smela žena je ubrzo formirala legiju obožavalaca koji su bili zaintrigirani intimni životom bivšeg para. Zbog toga je često delila njihove zajedničke snimke na svojoj Fejsbuk stranici .

Međutim, brak se okončao i ona je priznala da se kaje zbog veze sa mlađim muškarcem. U to ime, kako prenosi "Mirror",  okačila je sliku svoje nove ljubavi u životu - njenog mačora gospodina Bo Janglesa.

Danas baka, koja je promenila status svoje veze na Fejsbuku u "slobodna", često deli snimke o tome šta njena mačka radi iz dana u dan dok zajedno uživaju kod kuće ili u šetnjama po parku i sunčanom vrtu.

- Tako je lepo imati iskrene prijatelje koji me podržavaju u traumatičnom periodu u mom životu. Hvala svima od srca, (koje polako počinje da zarasta) - poručila je Ajris, koja sebe sada smatra "kompetentnim lovcem na prevare", jer je "zli" pojedinac pokušao da je prevari za hiljade evra.

Tim povodom nedavno je na svojoj Fejsbuk stranici podelila savet svim ženama.

- Upozorenje svim ranjivim ženama na mreži, koje ćaskaju sa prevarantima, misleći da šalju poruke pravim muškarcima na legitimnim sajtovima za sastanke. Imajte na umu da su oni zainteresovani samo da svoje prljave šape stave na vaš novac i da će slatko razgovarati sa vama nedeljama, ili čak mesecima kako bi postigli svoje ciljeve - poručila je ova iskusna baka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle