• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Napustila sam "moderan" život da bih živela u džungli sa čovekom kog sam upoznala onlajn

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dečka joj nazivaju "drugim Tarzanom"

  • 0

Ljubav ima svoje čudne načine da nas spoji sa pravom osobom ili promeni život gotovo u potpunosti. To se upravo dogodilo i ženi po imenu Džordan, koja je nekada vodila miran, "neispunjen" život u Australiji.

- Radila sam do kasno jedno veče i kada sam pre spavanja još malo surfovala mrežama, naišla sam na predivnog čoveka, koji je objavljivao zanimljiv sadržaj o zemlji o kojoj nisam znala skoro ništa. Bila sam toliko oduševljena kako ljudi i dalje žive jednim nomadskim životom u divljini i, iako sam znala da postoje plemena u Amazoniji, nikada nisam preterano zalazila u dalje informisanje - započela je Džordan.

Džordan je potom odlučila da se javi zanimljivom mladiću, a kako navodi, celog života je uspevala da iz situacija koje podrazumevaju "rizik" izvuče najbolje što može. Očigledno, to se i ovoga puta desilo. 

- Nikada ne znate da li ćete pronaći magiju za koju niste ni znali da postoji. Meni se zadesilo tako, da moja živi na drugoj strani planete u zemlji o kojoj ne znam ništa, govoreći jezik koji nimalo ne razumem - govori ona.

Poslala je poruku svom "princu na divljem konju" Pitiuruku i tražila od njega da je nauči više o svojoj kulturi. Kako otkriva, nije uopšte očekivala da će joj odgovoriti.

- Kada mi je stiglo obaveštenje da imam poruku od njega, delovalo mi je nestvarno. To je neko ko živi na jednoj divljoj površini, na drugom kraju sveta i, eto ga u mom "sandučetu" sa poukama. Za devojku koja živi zapadnjačkim životom na obali u Kvinslendu, koja uvek ide na plažu, koja živi u kući, razgovarati sa nekim iz Amazonije koji živi u kolibi, bilo je tako nadrealno. Pitiurukova porodica se nalazi u provinciji Pastaza, Pujo kanton Amazonije, Ekvador, gde nude obilaske sa vodičem kao način da obrazuju druge o kulturi svojih predaka - navodi ona.

@jordankh_ Part 4️⃣: The Next Step 🏠💭: Work 💪. Save 🥵💵 🕰️. Catch 👏 That 👏 Plane 👏 #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #staytunedformore #viraltiktok #ecuador #australia #travel #traveltiktok @Pitiuruk @LATAM Airlines @Qantas @Flight Centre ♬ original sound - jordankh_

Posle četiri meseca dopisivanja i razgovora preko video-poziva na mreži, Džordan je odlučila da putuje i želela je da upozna Pitiuruka. Odlučila je da napusti posao da bi otputovala u Peru, Argentinu i Brazil i pitala je da li je moguće doći i kod njega.

- Samo sam mu rekla: "Mogu da dođem da te upoznam. Nazovi me ludom, ali mi možemo ovo da izgradimo ". Bez oklevanja, Pitiuruk je prihvatio ideju i radio je sa svojom porodicom na planiranju puta za mene - nastavlja.

Nakon četiri promenjena leta i više od 30 sati putovanja, konačno je stigla u Guaiusa Runa (ime Pitiurukove porodične kuće).

- Dok je avion sletao u Kito, shvatila sam veličinu situacije - krenula sam iz hira sa stavom "zašto da ne" i spremala sam se da upoznam nekoga koga nikada nisam videla u stvarnom životu. Ali kada smo se našli, nikad se opuštenije nisam osećala i da je veza bila pravi izbor, bez obzira na to što ne govorimo istim jezikom.  Jednostavno nisam mogla da verujem da je stvaran. Bio je to prvi put da sam u Ekvadoru i samo sam želela da se uverim da sam zahvalna , ali jednostavno nisam mogao da obrišem osmeh sa lica. Sledeće dve nedelje provela sam živeći i učeći Pitiurukov način života - navodi Džordan, prenosi "TheSun".

Govor tela i pamtomima im odlično koristi u sporazumevanju.

- Ako je iskra tu, jezik nije bitan. Vi se razumete. Njegova porodica me je dočekala sa rečima: "Naša džungla je i tvoja džungla" - kaže ona.

Naravno, učenje je bilo obostrano. Džordan je njegovoj porodici pomogla da počne da se bavi lokalnim turizmom, kako bi imala bolje prihode i upoznala ih sa marketingom na društvenim mrežama. No, oni ipak nisu velike pristalice modernog načina života, jer su srećni takvi kakvi jesu. Tokom njenog boravka, par se sve više zaljubljivao i zbližavao, a kako Džordan opisuje, život je bio "filmski". Ipak, Džordan je morala da se vrati u Australiju nakon nekoliko meseci, a onda je podelila njihovu ljubavnu priču i osvojila srca miliona. Toliko su svi oduševljeni, da je čak i jedna aviokompanija odlučila da finansira njen let nazad u Ekvador, da ponovo bude sa Pitiurukom. 

Sledeći put u Ekvador Džordan planira na duže vreme, i jedva čeka da ponovi vidi svog "pravog Tarzana".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle