• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zavoleli su se na moru, a kada je došla kući prestao je da se javlja: Dok je ona tugovala on se borio za život

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Napet filmski zaplet i srećan kraj

  • 0

Kada je Hejli Vološen upoznala Kodija Brajanta na Havajima 2022. godine, bilo je jasno da je to ljubav na prvi pogled. Otkrili su da inače žive samo kilometar jedno od drugog u Los Anđelesu, i tih nekoliko nedelja na odmoru pretvorilo se u pravu filmsku romansu.

A onda se desio i neočekivan filmski zaplet.

Po povratku kući, Kodi je iznenada prestao da odgovara na Hejline poruke. Vođena logičnim razmatranjem dešavanja zaključila je da dečko samo više ne želi da se čuje sa njom i da je ono vreme koje su proveli na Havajima jedino što će imati od njega.

I dok se Hejli mirila sa činjenicom da je "goustovana", Kodi se borio za život.

Kodi je doživeo nesreću u septembru dok je vozio moped na Ibici i zadobio je razorne povrede zbog kojih je završio u komi.

Hejli je saznala istinu tek kada je naišla na stranicu "GoFundMe", namenjenu skupljanju pomoći za Kodija. I konačno - znala je kako može da dođe do njega, koga da kontaktira i kako da ga poseti, ali usled teških povreda i vremena provedenog u komi, Kodi se nije sećao ni njihovog upoznavanja, ni romanse koju su imali.

No, to nije zaustavilo Hejli u dobroj i čistoj nameri da pomogne Kodiju sa oporavkom. Njih dvoje su se ponovo upoznali i uspeli su da ožive svoju romansu, odnosno da je Kodi prvi put doživi, baš kao u filmu "50 First Dates".

- Nijedno od nas dvoje nije ovo očekivalo, ali osećanja su počela da se grade. Šalim se ponekad i kažem da me je osvojila po drugi put - napisao je Brajant u objavi na "Instagramu".

Pobedio u borbi za život i vratio se devojci koja ga voli

Doktori su se plašili da Kodi više nikada neće hodati zbog povreda, ali on je prkosio izgledima i u martu ove godine, on i Hejli su se popeli na vulkan Akatenango u Gvatemali.

- Išao sam na mnoga putovanja širom sveta pre moje nesreće, ali nažalost, mislio sam da to više nikada neću moći da uradim. I dalje se borim sa ravnotežom i mišićnom koordinacijom, tako da je spuštanje po klizavom, strmom, neravnom terenu rezultiralo velikim brojem okliznuća i padova. Srećom, Hejline navijačke veštine su dobro došle da minimiziraju to.

@codys.comeback This is a hard one to post because I do my best to hide this part of brain injury. #health #tbi #recovery #braininjury #stroke ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Ali uprkos njegovom neverovatnom napretku, Kodi je rekao pratiocima da je njegova povreda mozga i dalje nešto što se ne da tako lako zaboraviti.

- Moja pozitivnost me je dovela do ovoga gde sam sada i ne želim to da izgubim, ali ću biti transparentniji u pogledu nevidljivih poteškoća. Rečenica - "Voleo bih da mi nedostaju udovi umesto da imam povređen mozak", pojavila se u mom dnevniku više puta. Svesno gubiti razum je strašno - prenosi "NY Post".

Kodi još uvek ima većinu svojih dugoročnih uspomena, ali "prazno" mu je ono što se dešavalo poslednjih godina. Ne može da se seti dana kada je doživeo nesreću sa mopedom ni dan-danas.

- Moj mozak više nema "automatsko čuvanje" pa koristim beleške za sve. Moja pažnja je prolazna pa često izgubim pojam o tome šta radim. Strogo se oslanjam na sat jer je moj urođeni osećaj za vreme prilično loš.

Uprkos tome što se svakodnevno suočava sa mnogim izazovima, Kodi je obećao da će ponovo naučiti kako da piše, trči i pliva i to ispunjava, polako.

Što se tiče njega i Hejli, videi na "TikToku" svedoče tome koliko se vole. Hejli ga neguje, podržava, podstiče na oporavak samim svojim prisustvom.

@codys.comeback 50 First Dates or make our own movie?🙊🤍 #dating #relationship #fyp #love #datingstorytime #recovery #girlfriend ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nina Đogani objavila snimke s dečkom koji je na robiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle