• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanju će momak da vodi na Maldive ako skupi 15.000 lajkova na "TikToku": Ženska solidarnost na delu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Očekujemo video sa Maldiva"

  • 2

"Koliko lajkova treba da skupim da bi mi kupio ovo" - novi je trend na "TikToku", a Srpkinje su rešile da se zabave i upitaju svoje momke i muževe da li bi im kupili određenu stvar ili da li bi ih odveli na određenu destinaciju, ukoliko skupe broj lajkova na "TikToku" koji im upravo partner zada.

Nečiji momci i muževi su bili fer, pa su za ženinu željenu trobu od 100 evra tražili 100 lajkova, dok su drugi podigli ulog i na nekoliko desetina hiljada lajkova.

Skrolujući "TikTokom" uvideli smo da ove objave idu viralno i da je zaista velika verovatnoća da devojke preko noći sakupe taj određeni broj lajkova.

Ono što je najlepši deo trenda, nije postignut cilj, već podrška koju su devojke koje se ne poznaju jedne drugima pružale podršku kroz lajkove komentare i komplimente. želeći da baš svaka uspe u svom malom eksperimentu.

A sada naša pomoć treba Sanji Radović, devojci koja bi želela da je momak odvede na Maldive, pa ga je upitala na koju cifru lajkova i komentara tipuje. On joj je u poruci koju je postavila na "TikTok" zatražio 15.000 lajkova i 1000 komentara.

Sanja je za sada skupila 805 komentara, pa se čini da će ovaj deo proći glatko, ali još oko 12.000 lajkova koji fale su ono što devojci sreću kvari.

"Za Maldive", "Hajde, vodi je", "Ajmo, devojko, samo napred", "Očekujemo video sa Maldiva", bili su samo neki od komentara devojaka koje naišle na video, na njemu se zaustavile i rešile da joj pomognu.

Hajde da to učinimo svi, video je na ovom linku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • hvala ne

    7. jun 2024. | 08:52

    nema potrebe za ovakvim ucenama. mi idemo tamo gde zajedno odlučimo i koliko para trenutno imamo.

    Podelite komentar

  • Linda

    8. jun 2024. | 13:15

    Ne megu da verujem da je to zaista istina, ali moje pitanje glasi - Zasto ne ostavis tog bednika!!? Drugo, vlasnik sa 15000 lajkova je slosoban da samog sebe odvede na Maldive! Trece- Nisi ovca da ge neko vodi!

    Podelite komentar