• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišao na odmor sa ljubavnicom i slupao se: Trudna žena sve saznala na internetu, varao je sa drugaricom

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Keli je objasnila da joj je dečko rekao da mora da otputuje poslom i da će raditi ceo vikend

  • 0

Trudnica po imenu Kristen Keli postala je viralna na "TikToku" nakon što je otkrila da je njen dečko, nevenčani suprug, vara sa njenom najboljom drugaricom.

Splet okolnosti pod kojim je saznala za prevaru su totalno bizarne.

Video, koji je brzo postao viralan, detaljno opisuje srceparajuću priču o neveri otkrivenoj pod tragičnim okolnostima.

Keli, koja je trudna 34 nedelje sa svojim drugim detetom, rekla je da je saznala za aferu nakon što su dečko i drugarica doživeli saobraćajnu nezgodnu na motociklu dok su bili na odmoru, za koji je Keli, nesvesno, dala novac.

Keli je objasnila da joj je dečko rekao da mora da otputuje poslom i da će raditi ceo vikend. U stvari, on je napustio zemlju sa ljubavnicom, koristeći aranžman za odmor koji je Keli platila i namenila celoj porodici.

@baddiebabymamma My boyfriend of 7 years, Chris cheated on me with my friend. They used a $6k trip that I bought for our family. I am 34 weeks pregnant with our second child. He told me he was working an hour away for the entire weekend however in reality he left the country with her. Our first daughter was born at 34 weeks so him being near was very important. Our older daughter is severely autistic and can’t be left with a baby sitter or family member so if I had gone into labor they are literally would’ve been no one to watch her while on the trip Kalyn and Chris were in a motorcycle accident. Her family made a GoFundMe, which is how I found out. For once a motorcycle accident saved someone’s life. #mentalhealth #crying #cheating #mentalhealthmatters ♬ original sound - Kristen Kelly

Situacija se pogoršala načinom na koji je Keli otkrila istinu o saobraćajnoj nezgodi, o kojoj je niko nije iz policije ili bolnice obavestio.

Da stvar bude gora, sama je saznala preko "GoFundMe" stranice koju je postavila prijateljičina porodica nakon nezgode, sa svim informacijama, gde se, kada, šta i kako desilo, kao i sa kime je njihova ćerka bila.

Keli je dalje detaljno opisala dubinu izdaje, naglašavajući značajan uticaj koji je imala na nju i njihovu porodicu, posebno imajući u vidu njenu rizičnu trudnoću i potrebe njihove starije ćerke, koja je teško autistična.

Keli je naglasila koliko je dodatno loše što se ovo desilo sada, s obzirom na to da se prošli put porodila u 34. nedelji i da ne zna šta će sada biti usled tolikog stresa.

Za Keli, javno otkrivanje afere predstavljalo je mešoviti blagoslov. "Jednom je nesreća na motociklu spasila nečiji život", zaključila je ona u svom "TikTok" postu, aludirajući na gorku ironiju situacije.

- Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili ruku i podržali me u zaista najgorem trenutku u mom životu. Odlučila sam da više ne pričam o svom bivšem ili sa njim (neko vreme, moram da se izlečim) Ne želim negativnost ili dramu u svom životu. Porodiću se za manje od mesec dana. Moram da se fokusiram na svoje ćerke. Ponovno proživljavanje mog bola neće ništa promeniti. On i ja NIKADA više nećemo biti u vezi i zauvek sam zahvalna tom motociklu zbog toga. Verujem u Boga da će se on pobrinuti za mene, izlečiti me i pomoći mi da budem najbolja mama koja mogu da budem - napisala je kao naslov videa zahvalnice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kum na venčanju izjavio ljubav nevesti: "Volim vas oboje"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle