• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ljubavni život Bena Afleka: Da li je ikada imao funkcionalan odnos i kako se raspao brak sa Dženifer Garner?

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Jesu li sve veze propale zbog ljubavi prema Džej Lo?

  • 0
Ben Affleck, Ben Aflek Foto: ENT / SplashNews.com / Splash, BACKGRID / Backgrid USA ,SBM / PictureLux / Hollywood Archive , Alex Berliner/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavni život Bena Afleka zaokružen je njegovim brakom sa Dženifer Lopez. Doduše, i to je za sada pod velikim znakom pitanja, a nijedno od to dvoje nije spremno da prizna finalni potez.

Pre ove najnovije drame, a pre i između prve veze sa Dženifer Lopez i braka, bilo je tu svačega u njegovom ljubavnom životu.

Glumac i reditelj je tokom svoje karijere imao dosta romansi visokog profila, od veze sa svojom partnerkom iz "Zaljubljenog Šekspira", Gvinet Paltrou do braka sa Dženifer Garner. Međutim, kada su u pitanju naslovne strane, veze, slom srca i brak sa Dženifer Lopez zauzimaju svu pažnju.

Kada su Aflek i Lopez počeli da se zabavljaju i kada su se verili 2002. godine, medijsko izveštavanje o njima je bilo nemilosrdno. Dok su planirali svoje venčanje, blicevi su izvršili pritisak i test njihove ljubavi - i to je zasigurno moralo biti previše.

Par je odložio venčanje manje od nedelju dana pre velikog dana; nekoliko meseci kasnije - raskinuli su veridbu.

Aflek se potom oženio Dženifer Garner, sa kojom je dobio troje dece, iako se par na kraju razveo 2015. Šest godina kasnije, Aflek i Lopez su se ponovo povezali i odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

Njegov ljubavni tamjlajn tekao je ovako.

Gvinet Paltrou

Ben i Gvinet Paltrou su se zabavljali između 1997. i 2000. godine. Zajedno su glumili u Oskarom nagrađenom filmu "Zaljubljeni Šekspir" (1998) i "Bounce" (2000). Upoznali su se na zabavi koju je organizovao Harvi Vajnštajn ubrzo nakon što je Ben osvojio Oskara za "Dobrog Vila Hantinga".

Gvinet je od tada bila iskrena o njihovom odnosu, ne govoreći ništa loše, uvek posmatrajući vezu s poštovanjem. Tokom intervjua za šou Hauarda Sterna 2018. godine, ona je navela činjenicu da su oboje tada još uvek sazrevali.

Ben Affleck, Ben Aflek Foto: Miramax Collection / Everett / Profimedia

- Mislim da postoje određeni momci kod kojih pokušavaš da rešiš stvari, zar ne? Kao, pokušavaš da izlečiš određene stvari iz svog detinjstva. On je bio velika lekcija na taj način. Nisam sigurna šta sam tačno pokušavala da izlečim u tom slučaju, ali bilo je... On je bio, znate, bio je specifičan.

Ben Affleck, Ben Aflek Foto: Alex Berliner/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rekla je da je tada cenila što je sa nekim ko "dobro izgleda", jer, kada je bila mlađa to je bio oblik validacije, dodajući: "Ali on nije bio na dobrom mestu u svom životu da bi imao devojku".

Dženifer Garner

Od 2005. do 2018. Ben je bio u braku sa Dženifer Garner, a par je tokom braka dobio decu Vajolet, Fina i Semjuela.

Razišli su se zbog Benove borbe sa zavisnošću od alkohola (i prijavljene afere sa dadiljom), iako su od tada ostali dobri prijatelji i bliski roditelji koji sarađuju u odgajanju dece.

U intervjuu za "Vanity Fair" 2016. godine, nakon što je objavila njihov razvod, Dženifer je emotivno primetila da, iako planiraju da ostanu bliski zbog svoje dece, njena vizija romanse više nikada neće biti ista.

Ben Affleck, Ben Aflek Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

- Jedan od većih bolova u mom životu je to što sam dva puta potpuno propala u nečemu u šta toliko snažno verujem. Dvoje ljudi je potrebno za brak.

Takođe je napomenula u intervjuu  da se raspršio san da pleše sa suprugom na venčanju svoje ćerke, ali je u razgovoru za "The Hollywood Reporter" 2021. godine sugerisala da je vreme izlečilo rane.

- Kada se naša deca venčaju, mi ćemo plesati, to znam sada. I lepo ćemo se zabaviti. Ne brinem više o tome.

U godinama koje su usledile, oboje su često viđeni zajedno kako se ponašaju skladno u društvu svoje dece.

Lindzi Šukus

Ben se zabavljao sa Lindzi Šukus između 2017. i 2019. godine, iako njihova veza između dve obale izgleda nije funkcionisala jer je on uglavnom živeo u Kaliforniji, a ona je bila vezana za Njujork. Oni nisu otvoreno govorili o vezi, iako su često bili viđeni zajedno, ali je 2018. Lindzi, producent i šef odeljenja za talente u "Saturday Night Live", podelila zagonetniji prikaz "zamki slave" u intervjuu za "Elle".

- Meni je to čudno - rekla je ona o rasplamsavanju tolike javne radoznalosti nakon raskida.

Ben Affleck, Ben Aflek Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Cela moja karijera je bila iza kamere i tu mi je definitivno najugodnije. Ja sam producent, ja sam mama, prijateljica. To što me smatraju javnom ličnošću iskreno me zasmejava.

Ana de Armas

Ben i Ana de Armas upoznali su se 2019. kada su zajedno snimili film "Duboka voda", koji je izašao tek 2022, ali njihova veza je zaista počela 2020. godine, u karantinu.

Iako su postali miljenici paparaca zbog svojih brojnih zajedničkih šetnji tokom kojih su se bacali jedno drugome u zagrljaj, razmenjivali poljupce sa ljubavlju, raskinuli su 2021. pre izlaska filma. Od tada nikada nisu mnogo pričali jedno o drugom, iako je u intervjuu za "Elle" 2022. Ana spomenula da je zbog cele te fame napustila LA.

Ben Affleck, Ben Aflek Foto: CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neprestano fotografisanje i tračeve oko njihove romanse nazvala je "užasnim", ali je smatrala da je to iskustvo koje otvara oči.

- To je jedan od razloga zašto sam napustila L.A. Prolaskom kroz to potvrdila sam svoje misli o tome. Ovo nije mesto za mene. Postalo je malo previše, nema izlaza - rekavši da je u LA-u uvek postojao osećaj nečega što joj nedostaje.

I posle svega, kao što svi znamo, sledi Dženifer Lopez.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle