• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 27 i udaje se za svog prvog dečka, kog je upoznala pre 3 meseca: "Našao je sebi bebisiterku", navode ljudi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čvrsto veruje da je ovo njen put, jer je za tri meseca dobila muža i njegovo dvoje dece

  • 0

Dvadesetsedmogodišnja Emari Džensen udala se za "ljubav svog života", ali kada je podelila svoju priču, postala je glavna tema na ljubavnoj strani interneta. Naime, Emari je upoznala svog sadašnjeg supuga pre tri meseca, a napomenula je i da je njen suprug ujedno i prvi dečko kog je ikada imala.

Otrila je detalje njihovog venčanja, ali vrlo brzo su njeni pratioci postali skeptični kada su shvatili da je njen partner požurivao brak, naročito imajući u vidu da je to njena prva veza sa 27 godina.

Kako bi umanjila tenziju koja je počela da hvata veliki talas, Emari je snimila još jedan video u kom objašnjava kako je njihova ljubav prava i da se raduje što će postati "mama" njegovoj deci.

- Venčali smo se, a onda sam prvi put proslavila dan majki sa njima. To je druga najlepša stvar koju sam doživela. Planiramo još dece, ali za sada uživamo u životu jedne četvoročlane porodice - navodi ona, prenosi "TheSun".

@emmarie_lane New relationship level unlocked 💍❤️ #engagementannouncement #gettingengaged #gettingmarried #quickengagement ♬ original sound - Molly 🪩

Međutim, kako su se komentari gomilali, sve više ljudi počelo je da je uverava kako se suprug oženio njime samo da bi "imao bebisiterku" i da želi da mu neko još "rodi decu".

- Devojko, on je stranac. Tri meseca poznanstva je previše kratko za brak i decu - navodi jedan od komentara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle