• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su bili par vegana, ali kada je primetila njegovu neobičnu porudžbinu odmah je znala da je vara

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odmah sam znala sam da nije za njega" otkrila je brazilska influenserka opisujući picu koju je njen momak poručio

  • 0
Sabrina low Foto: Instagram/eusabrinalow

Influenserka koja promoviše veganstvo uhvatila je svog momka u prevari - zahvaljujući njegovoj porudžbini pice sa ljutim kobasicama.

Naime, ova kreatorka sadržaja, Sabrina Lorenso, koja ima skoro 90.000 pratilaca na Instagramu, primetila je dok je poručivala hranu preko aplikacije svog momka u istoriji porudžbina neobičan zahtev da mu se dostavi pica sa mesnim dodatkom, iako je i on, kao i ona - vegetarijanac.

- Nisam mogla da verujem šta sam videla - ispričala je ova Brazilka, kako prenosi NY Post, da je odmah znala da je porudžbina bila za nekog drugog: - Znala sam da to nije za njega. Uvek smo pričali o tome koliko je važno da budemo vegani, i to je bio veliki deo naših vrednosti. Zaljubila sam se u njega upravo iz tog razloga.

Doručak pica Foto: Shutterstokc

Otkriće da je kupio picu sa kobasicama je, kaže, doživela kao "udarac pesnicom". Kada ga je suočila sa time, njen momak je u početku negirao optužbe, ali suočen sa besmislom zašto bi vegan poručivao mesne prerađevine, na kraju je sve priznao.

- Tada sam shvatila da je naša veza uništena. Aplikacija je u tom trenutku bila moj jedini saveznik koji mi je pomogoa da okončam ovu laž -  rekla je Lorensova, koja međutim, nije otkrila da li je na kraju otkačila momka ili ne.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo parove da li smeju da razmene telefone i čitaju proruke, pred našim kamerama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle