• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paulo i Katjučija su najniži bračni par na svetu: „Možda smo niski, ali imamo velika srca i puno ljubavi"

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kombinovana visina para je 181,41 centimetra

  • 0
Paulo Gabriel da Silva Barros and Katyucia Hoshino Barros Foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paulo Gabrijel da Silva Baros (31) i Katjučija Li Hošino (28) iz Brazila su najniži bračni par na svetu i upisali su se u Ginisovu knjigu rekorda zbog svoje visine. Njihova ljubavna priča na društvenim mrežama izaziva mnog pažnje.

Upoznali su se onlajn 2006. godine. U vezi su bili više od 15 godina pre nego što su odlučili da se venčaju, piše "News18.com".

Nakon venčanja, postali su zvanično najniži bračni par na svetu. Ovo nedavno ažuriranje objavljeno je na "Instagramu" na zvaničnoj stranici Ginisove knjige rekorda, a objava je postala viralna ubrzo nakon što je objavljena.

Par je izjavio da su izuzetno srećni što su zajedno i da su spremni da se suoče sa svakim izazovom u zajedničkom životu.

„Možda smo niski, ali imamo velika srca i puno ljubavi jedni prema drugima, kao i prema svima u našim životima. Naš život nije bez izazova, ali smo tako srećni što možemo da se uhvatimo u koštac sa ovim izazovima zajedno”, rekao je par.

Prema objavi, kombinovana visina para je 181,41 centimetra (71,42 inča). Paulo je visok 90,28 centimetra (35,54 inča), dok je Katučijina visina 91,13 centimetra (35,88 inča).

Hiljade ljudi komentarisalo je ljubav ovog para, uz najbolje želje za bračni život.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle