• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne znam koliko ću još dugo živeti, zato ću suprugu dozvoliti da bude intiman sa mojom najboljom drugaricom

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljudima pokušava da opravda njen stav i stav njenog supruga, ali komentari ne posustaju

  • 0
Zagrljaj Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži "Redit", osvanula je nova viralna priča. Već je poznato da na ovoj mreži ljudi pišu svoje ispovesti, probleme i iskustva, anonimno tražeći savete ili podršku drugih korisnika. Međutim, nekada im se njihove ispovesti "obiju o glavu", kao što je slučaj sa ovom svežom, ljubavnom pričom.

Naime, jedna žena je obolela od neizlečivog oblika raka i upitno je koliko će još živeti. Kada je saznala svoju dijagnozu, tada se venčala sa čovekom sa kojim je bila dugo pre poražavajućeg otkrića.

- Imam neizlečivi oblik raka. Moj suprug i ja smo u našim kasnim dvadesetim godinama, i kada smo saznali da mi je prognoza vrlo loša, odlučili smo da se venčamo. Od venčanja je prošlo nekoliko godina, ja sam i dalje tu, ali je isto tako i rak bio prisutan. Procenjuje se da mi je ostalo između pet i deset godina života.

Ne kajmo se što smo se venčali, jer se odlično slažemo. Volimo se i intimni odnos nam je super. Međutim, moramo biti realistični kada je život u pitanju, pa smo već pričali o njegovom ljubavnom životu nakon mene. Želim da bude srećan i da bude sa nekim sa kim će se dobro slagati. Stoga, predložila sam mu nekoliko mojih prijateljica, jer znam da bi se odlično slagali - počela je ona.

Kako je objasnila, jedna njena 35-godišnja prijateljica je već jednom izjavila da misli da je njen suprug zgodan. To nije shvatala u negativnom svetlu, a njen suprug je tu izjavu primio kao kompliment.

Allowing my husband to have sex with my best friend byu/Medium-Walrus3693 insex

- Ona, inače, nikada nije imala intimni odnos, a moj suprug kao i mnogi muškarci, ima neki vid fetiša na to. On se ne ponosi time, ali kaže da bi se osećao posebno kada bi on bio prvi. Možete već predosetiti kuda ovo ide.  Nas troje smo već pričali o tome da možda razmotrimo da nakon moje smrti, moj suprug bude prvi mojoj prijateljici. Bila bih srećna kada bih umrla znajući da će njih dvoje biti u srećnoj vezi. Mislim da bi bili skladan par. Naravno, to se neće desiti dok ne umrem. Ipak, imam pitanje za vas. Da li je čudno to što moj suprug ima fetiš na ovako nešto i da li treba da im dozvolim "probni" odnos dok sam živa? Bilo bi samo jednom i mislim da, ovo govorim ja a ne moj suprug, ne želim da on propusti njen prvi odnos ako čeka da ja umrem.

Ranije sam bila u otvorenim vezama, ali iz iskustva sam shvatila da kada se u vezu upetlja neko treći, to uvek ima loš kraj. Pa, šta mislite? Da li sam luda što već organizujem intimu, vezu i sreću svog supruga nakon svoje smrti ili je pogrešno što uzimam kao opciju moju blisku prijateljicu? - upitala je ona.

Komentari su pokušavali na finiji način da joj objasne da ovo nije najprikladniji način da se da doznanja da suprugu želi "sreću i nakon njene smrti".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle