• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajno je snimala njihov prvi dejt pa ga objavila na internetu: "Svet je toalet, hajde da trčimo kao deca"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak je videlo preko osam miliona ljudi na "TikTok-u"

  • 0
snimanje, jutjuber, telefon, kamera Foto: Unsplash

Kada odlazimo na dejt, uvek nam je u glavi kakva je ta druga osoba, da li ćemo se dopasti jedno drugom i da li će već pri prvom susretu da se otkriju neke mane i nedostaci. Džulija Voters se na prvom dejtu sa devojkom, koju je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, po imenu Kejlin zaista prepustila i opustila, nije se opterećivala nikakvim očekivanjima, a onda je shvatila da je nasamarena.

Doživela je nešto što nikad nije - Kejtlin ju je snimao sve vreme i to bez njenog znanja!

Ona je taj snimak dejta objavila na "TikTok-u" u nastojanju da je posrami. Kada ga je Džulija videla, pokušala je da ga otpremi kako bi bila sigurna da ga neće biti u javnosti, piše "News". Međutim, do tog trenutka je snimak videlo preko 8,4 miliona ljudi.

- Mogla bih da se izgubim u tvojim očima. Želim da putujem dubinama vode tvoje duše - Džulijine su reči posle kojih ju je Kejtlin prekinula i od konobara zatražila račun.

@babeochka #stitch with @cailyn 🕷️ ♬ original sound - juju

Međutim, Džulija je nastavila da priča tražeći od Kejtlin "da večeraju, pobegnu i trče kao deca". Kejtlin je pokušala da pobegne od Džulije tako što je pitala da ode u toalet pre nego što napuste restoran.

- Svet je toalet - besmisleno je govorila Džulija tik pre nego što je snimak prekinut.

Iako jedni kažu da je snimanje bez odobrenja druge osobe kažnjivo, drugi podržavaju Kejtlin i saglasni su sa njom da je u pravu što je razočarana ovim izlaskom. Komentari su se samo nizali.

"Ja bih plakao da sam na tvom mestu", "Džulija mora da je bila na nekim supstancama", "Mora da ti je bilo jako neprijatno" ... samo su neke reči koje su se našle ispod objavljenog snimka.

S druge strane, bilo je i onih komentara koji su podržali Džuliju govoreći joj da treba da ostane svoja, da cene njen humor i da uvek bude ovakva kada izlazi na sastanke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle