• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dečko hoće da nazove bebu po njegovoj bivšoj: Devojka se pita da li paranoiše, a onda su krenuli komentari

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podelila je svoju čudnu priču na društvenim mrežama

  • 0
Posesivnost, ljubav, dečko i devojka Foto: Shutterstock

Vremenom, kako emotivna veza odmiče, tako se nameću neka pitanja između dvoje ljudi koji su u njoj. Između ostalog, ako je veza postala ozbiljna, onda će na red doći i pitanja o imenima za decu nekad u budućnosti.

Tako je jedna devojka (30) tokom razgovora sa svojim dečkom (34) sa kojim je pet godina u vezi, ostala potpuno zbunjena nakon što joj je on predložio da, kada ona bude trudna i ako beba bude ženskog pola, daju ime njegove bivše devojke - Ester!

Kako su njih dvoje već dugo zajedno, otkrili su dosta toga jedno o drugom, pa su pričali i o prethodnim vezama. Tako je ova devojka upućena u imena devojaka sa kojima se on zabavljao. Zbog toga je ona odlično upućena u to da je pre nje bio u vezi sa izvesnom Ester, što je upravo ime koje on želi da da njihovoj budućoj ćerki, piše "Mirror".

Kada je probala da dođe do suštine ovog predloga, on joj je rekao da to ime "povezuje sa Biblijom" jer je odrastao u strogoj crkvenoj zajednici, ali taj odgovor nije pio vodu kod nje.

Preljuba Foto: Shutterstock

Šta joj je još potvrdilo njenu insinuaciju?

Tih dana se bližio njegov rođendan i zamolio ju je da mu kupi jedan šešir i pokazao sliku iz galerije u telefonu kako bi joj slikovito pokazao kakav tačan poklon želi. Ona je u međuvremenu to zaboravila, pa je u jednom trenutku uzela sama njegov telefon kako bi pronašla tu sliku sa šeširom. Ali je onda otkrila nešto drugo.

Videla je da on još uvek čuva slike sa bivšom devojkom sa kojom je bio pre nje. Na tim slikama je bilo napisano i ime devojke - upravo Ester! Nejgova devojka je dobila čudan osećaj i odmah je ostavila telefon. Zato je počela da sumnja u njegovu priču o crkvi, a više je počela da veruje svom osećaju.

Onda se obratila pratiocima na Reditu pitajući ih za mišljenje i da li možda bespotrebno brine.

"Nemam problem sa tim da dam ime detetu po nekome za koga me vežu lepa sećanja, ali baš po bivšem dečku, to ne", "Dati detetu ime po osobi sa kojom ste bili intimni u krevetu može biti izuzetno zabrinjavajuće", "Davanje imena detetu po bivšem partneru je početak kraja" ... samo su neki od komentara.

Šta vi mislite o tome?

Da li biste dali ime svom detetu po bivšem partneru?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koje muško ime im je najlepše: Nisam srećan što se tako zovem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle