• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venčao sam se pre tri nedelje i zažalio: Njeni roditelji su me izmanipulisali, a drama i dalje traje

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anonimni, novopečeni suprug traži savete čitaoca

  • 0
muškarac i žena Foto: Pexels / Hədiye Sarıbaş

Brak je veliki korak za jedan par i sigurno je da osobe koje duže vreme uživaju u svom odnosu žele da ga krunišu upravo takvim činom. No, jedan čovek podelio je svoje "nezgodno" iskustvo sa venčanja, koje je bilo pre tri nedelje i, kako kaže - zažalio.

Kako navodi, sada je tek shvatio da se oženio pod pritiskom drugih ljudi u njegovom i okruženju njegove supruge.

- Ispostavilo se da sam se oženio zbog pritiska porodice, ali pogotovo njene. Izmanipulisali su nas da se venčamo što pre, jer u suprotnom ih "uskraćujemo preostalog vremena da vide svoju jedinicu kako se udaje" - započeo je anonimni suprug.

Kako dalje navodi, ubeđen je da su roditelji želeli "trenutak za sebe" i da uopšte o njoj nisu ni razmišljali. Već godinu dana je "drama na sve strane", a obe porodice su same odlučivale kakvo će glamurozno venčanje biti. Kako kaže, iako su mnogo stvari oni platili, novopečeni bračni par je bio primoran da mnogo para uloži u ostatak.

AITA for being honest that we didnt enjoy our wedding and wish we eloped? byu/Illustrious-Bar5311 inAmItheAsshole

- Ni ja ni ona nismo bili srećni, niti smo se dobro zabavili na venčanju. Anksioznost nas je dočepala i samo smo želeli da pobegnemo sa žurke. U četvrtak smo se vratili sa medenog meseca, a njeni roditelji nam i dalje napominju kako su se "ludo zabavili". U početku sam samo klimao glavom, a kad sam se suprotstavio, moja tašta mi je rekla kako je ona u pravu za sve. Tu sam im sve sasuo u lice. Rekao sam im kako ni supruga ni ja nismo zadovoljni nametnutim iskustvom.

Sada me i dalje zovu i traže da se izvinim za svoje nedolično ponašanje. Svakog dana neka nova drama se odvija. Da li sam pogrešio? - upirao je korisnike Redita.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle