• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džej Lo na odmoru sama i nasmejana: U Italiji se najbolje leče ljubavne rane

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odmor bez Bena znači samo jedno...

  • 0
Dženifer Lopez Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Usred "oluje" koju doživljava na ličnom i profesionalnom nivou, Dženifer Lopez je odlučila da se odmori i spakovala je kofere da sa grupom prijatelja krene u Italiju. Glumica i pevačica (54) snimljena je ove srede, 19. juna, kako izlazi iz hotela u Pozitanu, na obali Amalfi, a zatim se ukrcava na jahtu kako bi uživala u danu na moru.

Multimedijalna zvezda bila je posebno nasmejana i zabavna dok je ćaskala sa prijateljima na palubi broda. Dženifer, koja je nedavno objasnila zašto je "mršavija nego ikad", pokazala je trbušnjake u pastelno žutoj majici koja je pristajala njenom šortsu. Diva iz Bronksa je pokazala i noge, veoma utegnute i preplanule, sa metalik sandalama sa visokom potpeticom, kao i ogromne naočare za sunce i raspuštenu kosu sa morskim talasima.

Džej Lo Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer koristi priliku da se opusti, odmori sunča, dok njen muž nastavlja da pravi planove sa decom.

Ove nedelje Bena su fotografi uhvatili dok se vozio motociklom sa svojim malim sinom Samjuelom. Ben, koji je nosio tamnoplavu majicu sa farmerkama i belim patikama, vozio je motocikl sa sinom koji je sedeo iza njega.

Džej Lo će verovatno iskoristiti ove dane da razmisli i razjasni svoja osećanja, pošto je svesna da mora da donese odluku o svojoj budućnosti sa Benom Aflekom. Trenutno niko od njih nije komentarisao glasine o krizi, ali istina je da već nedeljama žive odvojeno.

Naime, nekoliko američkih medija tvrdi da je par odlučio da stavi na prodaju spektakularnu vilu koju su kupili nakon što su se venčali da bi živeli sa svojom decom iz prethodnih brakova. Njihov agent za nekretnine je "pokazovao kuću oko dve nedelje", ali još nije našao kupca.

U jeku njihove bračne krize, bliski izvori su rekli da ni Dženifer ni Ben ne žele da zadrže porodičnu kuću koju su kupili za 55 miliona evra. Razlog? Ona oseća da je prevelika i njemu se ne sviđa što je tako daleko od njegove dece.

"Ben nikada nije voleo kuću. Previše je daleko od njegove dece", rekao je Dženiferin poznanik za magazin "People".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle