• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pozvala je najbolju drugaricu svog verenika da joj bude kuma: Ovaj potez će možda da je košta braka

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon poruka koje otkrivaju da je njena deveruša zaljubljena u njenog budućeg muža, verenik je zapretio nevesti da se neće oženiti ako njegova najbolja drugarica ne prisustvuje na venčanju

  • 0
Muškarac i žena, ljubavni trougao Foto: Shutterstock

"Džordž" i "Eli" su bili najbolji prijatelji od malih nogu, i kada je došao dan da se "Džordž" venča, želeo je da njegova drugarica bude deo ceremonije i da ima posebnu ulogu. I tako je mlada dobila - kumu.

Međutim, buduća nevesta ostala užasnuta nakon što je primila glasovne poruke, koje su otkrile da je njena deveruša "Eli" zapravo - zaljubljena u svog najboljeg druga.

Ova priča, nalik filmskom scenariju, preplavila je Tik Tok, pa su tako neki od poznatih influensera govorili o njoj, uključujući i Njujorčanku Džej Anderson.

- Elina deveruša je zaljubljena u mladoženja. Mladoženja je neće pozvati na venčanje i neće se venčati sa svojom mladom ako i Ela nije tamo - objasnila je Andersenova i dodala: - Mislim da mlada treba da beži. Pre venčanja, neko joj je poslao snimak Eli kako priznaje ljubav prema Džordžu. Govorila je stvari poput "da su srodne duše" i koliko ga ona voli i kako on i njegova buduća nevesta ne trebaju da budu zajedno.

@chefjuicyjay Ellie the bridemade is in love with the Groom. The Groom wont uninvite her to the wedding and won’t marry his fiance if shes not there! I think the bride to be should run! #hottake #pov #storytime #weddingstory #messy #bridesmade @ULTIMATE ♬ original sound - J Anderson

Zapanjena onim što je upravo čula, buduća supruga je pozvala svog verenika da mu ispriča šta se dogodilo.

- Buduća mlada je odlučila da nazove svog verenika "Džordža" i sve mu je ispričala šta je na snimku, ali malo mekšu verziju. I on je sve odmah odbacio kao laž - nastavila je da prenosi šta se dogodilo TikTokerka, prenosi "Mirror".

"Džordž" je navodno govorio o tome koliko je "Eli" važna za njega i njegovu porodicu, i uprkos tome što je mlada insistirala da više ne bi trebalo da bude deo svadbene ceremonije, zbog "neugodne situacije", on je to odbio.

- Možete da čujete "Džordžovu" paniku preko telefona, pre nego što kaže verenici da ukoliko njegova drugarica nije deo svadbene zabave, neće biti ni venčanja - opisala je Andersenova i nastavila: - Buduća mlada je ostala šokirana, a ja da sam na njenom mestu, držala bih ga za reč, jer nema šanse da bih dozvolila da neko takav bude u mojim svatovima. Nikad ne bih dozvolila da moj muž ili budući muž na taj način potkopa moja osećanja, jer će se to razvući kroz ceo brak. Nijedna žena van njegove porodice ne bi trebalo da bude iznad njegove žene u bilo kom pogledu. Ovo je za mene suludo.

Stotine ljudi komentarisalo video koji je imao preko 500.000 pregleda,a većina ih se složila da bi mlada trebala da otkaže sve i da je cela ova situacija jedna velika crvena zastava koja se viori iznad "Džordža" i "Eli".

- Odabrao je Eli, umesto svoju verenicu. Venčanje bi trebalo da bude otkazano da on i "Eli" mogu da budu zajedno - nizali su se komentari: - Ne bih se udala za nekoga ko moju zabrinutost ne uzima k srcu čim je iznesem i odmah je ne otkloni. Stvarno se nadam da je otišla od tog čoveka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA: Da li verujete u jednaskost žena i muškaraca u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle