• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moj muž je spavao sa mojom sestrom bliznakinjom i ona je sada trudna: Oni ne misle da se to računa kao prevara

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena koja se borila da ostane u drugom stanju, umesto toga ostala je užasnuta od izdaje kada je shvatila da je njen muž otišao korak predaleko u potrazi za potomstvom

  • 0
Žena plače, suze, tužna žena depresija Foto: Ilustracija/Shutterstock

Nema veće izdaje od prevare, a jedna žena je ostala užasnuta kada je saznala da je njen muž spavao sa njenom sestrom bliznakinjom.

Priču je ispričala Bela Blejk na svom TikTok nalogu, koju joj je prenela jedna od njenih pratiteljke na ovoj društvenoj mreži. Naime, radi se o ženi koja je ostala preplavljena sa emocijama kada je saznala šta se dešava, jer se godinama bori sa problemima da zatrudni, dok njena sestra nema tih problema.

Anonimna žena joj je objasnila da su se ona i njen muž "borili da dobiju bebu poslednjih šest i po godina", što je za par bio veoma emotivan period. A tada je njen muž učinio nešto užasno - i to u pokušaju da reši njihov problem.

- Da mi ništa nisu rekli, moj muž i moja sestra su odlučili da spavaju zajedno kako bi zatrudneli i iznenadili me - tvrdi ova žena: - Moja sestra želi da imam ovu bebu, da zagrlim ovu bebu, nakon što je spavala sa mojim mužem. On kaže da je to u redu jer je to kao surogat majčinstvo, a genetski je to moja beba jer smo bliznakinje. I moja sestra kaže da to nije velika stvar.

@mrsbelleblake I dont know how to feel #husband #wife #twin #pregnancy #cheater #cheating #infertility #marriage #baby #mom ♬ original sound - Belle Blake

Žena je istakla da "ovo nije isto što i surogat majčinstvo" jer to nije bila njena jajna ćelija - a njena sestra je upravo spavala sa njenim mužem.

- Moj muž tvrdi da to nije varanje jer su to u osnovi isti ženski delovi jer smo genetski iste - ispričala je ona.

U komentarima TikToka, ljudi su ohrabrili ženu da se razvede i ne kontaktira sa oboje.

- Ogromne crvene zastave. Sada kada su prešli tu liniju, nastaviće da je prelaze - rekao je jedan pratilac a drugi se složio: - Žao mi je. Ne mogu ni da zamislim koliku izdaju osećaš.

Čak se javila i osoba koja je i sama blizanac da iznese svoje mišljenje.

- Kao blizanac, i ja bih se složio sa ovim da ne bih mogao da imam decu na taj način, a da o tome prvo nisu razgovarale sve strane! Žao mi je devojko!

Većina ih se složila da nesrećna žena mora da izađe iz te situacije i da je u pitanju "veliki nered". 

- Igraju se sa vama. Izlazite odmah! Žao mi je što morate da se nosite sa ovim - savetovali su je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bliznakinje zanosnih oblina vole istog čoveka: Žele njegovo dete i brak, ali imaju veliki problem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle