• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Australijanka objasnila gde su svi slobodni muškarci: "Ali ne brinite, nikad ne brinite"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je sa "TikTok" zajednicom podelila informaciju koja je sakupila  40.000 pregleda

  • 0

Mlada Australijanka objavila je zašto niko ne bi trebalo da se „uznemirava“ ako ne može odmah da dobije priliku za sastanak, otkrivajući gde su svi slobodni muškarci pobegli..

Tesa Snou ima 30 godina i živi u Njukaslu. Pet godina je sama. Ona je shvatila je zašto uvek postoji "zimski pad" u njenom životu zabavljanja, i na sreću, spremna je da to podeli sa drugima.

- Ako trenutno imate problema sa zabavljanjem, ne brinite, nikada ne brinite, jer ljubav vašeg života je verovatno u Evropi upravo sada, živi vreme svog života, ne znajući da postojite - objasnila je ona.

Ona je sa "TikTok" zajednicom podelila informaciju koja je sakupila  40.000 pregleda.

Dodala je da oseća da je izabrala „užasno” vreme da ponovo počne da izlazi jer svi znaju da su australijske zime kada svi muškarci uzmu godišnji odmor i odlaze u Evropu, a to je doba godine kada muškarci iz Australije izlaze da upiju malo kulture.

Da li previše njih samo pije sa svojim drugovima u pabovima u stranim zemljama gde je glavna kulturološka razlika to što se u pabu igra fudbal umesto ragbi lige? Da, ali to nije poenta, njihov egzodus stvara priličnu sušu.

@tessa_snoww I’ve picked a terrible time to end my gap year off dating Happy Winter! #dating #europe #neurodivergent #advice #gap #year #life #hack #humor ♬ original sound - Tessa Snow

Neudata Australka rekla je za "News.com.au" da je posmatrala kako se grupa za sastanke smanjuje jer je previše muškaraca pobeglo iz zemlje.

- Skupina za sastanke je veoma mala jer mnogi muškarci trenutno idu u Evropu.

Čak i samci koji još nisu otišli ​​na svoj evropski praznik su problematični. Koja je svrha zaljubljivanja u nekog novog ako pakuju kofere za novu avanturu, pita se ova devojka, koja kaže da će se možda zezati sa nekim, ali da bi više volela da stupa u odnose kada su kod kuće.

Slobodne žene na mreži brzo su razgovarale o opasnostima zabavljanja tokom perioda kada je previše muškaraca na putovanju.

- Moliću se i nadam se da je ovo istina - napisala je jedan.

- Upoznavanje u Melburnu je tako loše - rekala je druga.

- Bukvalno udaram glavom o zid zbog ovih australijskih momaka - priznala je jedna.

I u optimalnom periodu, zabavljanje nije lako za ovu damu jer ona živi u Njukaslu, gde „svi svakoga poznaju“.

- Mi slobodne devojke čekamo da se neko novi preseli u grad ili da se završi dugogodišnja veza koju su imali u dvadesetim godinama - objasnila je ona i dodala:

- Takođe mislim da postoji kultura među nekim muškim grupama koje misle da je želja za ozbiljnom vezom muka, ali žele sve što ozbiljna veza ima, samo bez etikete i posvećenosti. Oni žele zgodnu situaciju u slučaju da dođe neko bolji.

Da li je ova sezonska situacija u Ausraliji dobra vest za devojke u Evropi?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle