• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

„Ja sam takvo derište“: Žena jeca nakon što je priznala da je dečku naredila da otkaže prosidbu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako biste vi reagovali?

  • 0

Žena čija je iznenađujuća ponuda za venčanje uništena postala je viralna.  Priznala je da je „derište“ zbog toga kako se ponašala, nakon što joj stvari nisu išle kako treba i dovela svoju ljubav u opasnost.

Rebeka Gordon priznala je na društvenim mrežama da je „plakala oko sat vremena“ i da je bila „tužna“ nakon što joj se razbio san o savršenom trenutku, zahvaljujući jednom članu porodice.

Učiteljica iz Jute rekla je svojim "TikTok" pratiocima da je njen otac pokvario iznenađenje.

Očigledno ne mogavši da obuzda svoje uzbuđenje, ponosni tata je tog jutra obavestio svoju ćerku o tome šta će se dogoditi - da će biti zaprošena. A na je, duboko uznemnirena zbog pokvarenog iznenađenja, poslala je poruku svom dečku, Karsonu Petersonu, rekavši mu: „Ne želim da budem zaprošena večeras" i nastavila da igra igrice.

„POV rekla si svom dečku da te ne zaprosi jer je neko pokvario iznenađenje i to te rastužilo“, napisao je Gordon na postu koji je dobio 7,1 milion pregleda i 1,1 milion lajkova.

@beccers_gordonn “Im such a brat” 😭 does anyone want a in depth story time? Boots are from @Revolve !!! #engaged #fiance #crying #engagement #proposal #revolveme ♬ original sound - Rebecca Gordon

Napis je postavljen preko video snimka njih dvoje u zelenom polju, sa planinama prekrivenim snegom u daljini — otkrivajući da njen uporni partner ima druge planove za veče, čak i ako je dan bio katastrofalan.

„Moj verenik mi je rekao da sam mu stvorila glavobolju... Ispostavilo se da me je on zaprosio bez obzira na to“, rekla je i dodala:

"Ja sam takvo derište", piše "Nypost.com".

Šta mislite, da li biste imali strpljenja za ovakve postupke?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle