• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viktorija Bekam se prisetila romantičnog letovanja sa Dejvidom od pre 27 godina: Šta se to desilo u Portofinu?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo letovanje je izgleda bilo toliko romantično da je inspirisalo i kreiranje parfema!

  • 0
Viktorija i Dejvid Bekam Foto: Jason Shillingford / MirrorPix / Profimedia

Uzbudljivo sećanje Viktorije Bekam na njeno letovanje u Italiji 1997. sa suprugom Dejvidom Bekamom ostavilo je pojedine obožavaoce u čudu, s obzirom na način na koji ga je Viktorija opisala.

Mnogi su to okarakterisali kao "napaljenost", iznenađeni tonom objave, koja baš i nije u kreatorkinom stilu.

U subotu je bivša spajsica na "Instagramu" podelila fotografije iz Portofina od pre 27 godina sa svojim tada još uvek dečkom Dejvidom Bekamom. Njih dvoje uslikani su kako se grle na brodu.

- Portofino 1997. je bilo veoma, veoma romantično putovanje. Sećam se koliko sam bila uzbuđena što sam prvi put bila tamo sa Dejvidom. Intenzitet nas dvoje koji smo bili zajedno tih 48 sati je zaista bio neverovatan… Poljubac - napisala je Viktorija nagoveštavajući koliko je to letovanje bilo puno strasti.

Putovanje je naizgled ostavilo toliko utisaka u Viktorijinom sećanju jer je upravo njime bila inspirisana da kreira parfemsku vodu "Portofino ’97" za svoj brend "Victoria Beckham Beauty". Na njenoj veb-stranici, miris je opisan na ovaj način: "Nova zaljubljenost. Tajno bekstvo. Zavodljiv miris želje".

Miris nastoji da dočara njenu i Dejvidovu senzualnu romansu sa putovanja, koje je bilo ispunjeno adrenalinom, flertom i zaljubljenošću, kako je kreatorka i opisala.

Dok je Viktorija svela na minimum detalje svog putovanja sa Dejvidom, fanovi nisu mogli a da ne pretpostave uzbudljivi romantični intenzitet iza objave i inspiracije za parfem.

- Ovaj "napaljeni" opis mi izaziva nelagodu - napisala je jedna osoba na mreži "X".

Viktorija Bekam se osvrnula na ranu fazu svoje veze sa suprugom Dejvidom dok se polako pripremaju za proslavu 25. godišnjice braka.

Kortni Kardašijan, koja se venčala sa suprugom Travisom Barkerom na ovom mestu, brzo je prokomentarisala: "Ahhh Portofino". Zašto je Portofino toliko magična lokacija za sveže zaljubljene parove, saznaće samo oni koji tamo i odu, a mi možemo samo da pretpostavimo šta se sve tamo dešavalo.

Tek godinu dana nakon ovog putovanja Viktorija Bekam se verila sa Dejvidom Bekamom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ne mogu ni kafu da popijem na miru": Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle