• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Lepi momci nisu za vezu, jer su sebični. Oni su samo za iskorišćavanje": Evo šta model traži od partnera

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskustvo ju je naučilo lekciji, a sada želi da je prenese drugim ženama

  • 0

"Instagram" model Kloi Amor nedavno je podelila svoje standarde za vezu i otkrila od čega "žene treba da se sklanjaju" kada biraju muškarce. Kloi po mrežama postavlja provokativan sadržaj, a kako navodi ima iskustva od  veze sa starijima do onih manje iskusnih u ljubavi.

Sada, kada je "skupila svoja iskustva" na jedno mesto, ženama savetuje da lepi muškarci nisu izbor za vezu.

Kako navodi, oni su tu da prave probleme i da manipulišu ženama, ali nikako ne mogu da se predaju pravoj ljubavi.

Kloi, koja se bavi fitnesom i reklamiranjem kupaćih kostima, navodi da svaki put kada je dala šansu nekom lepotanu da osvoji njeno srce, shvatila je da on nije osoba na koju može da se osloni, koja preuzima malo odgovornosti i koja uvek ima dvostruke standarde.

- Oni su okrenuti samo sebi i previše su opsednuti svojim životom, da bi se iole uputili u život svog partnera. Pre nekoliko godina sam bila u vezi sa jednim vrlo zgodnim dečkom, ali on očigledno nije to tako shvatio. Bio je vrlo šarmantan i svestan toga. Ponašao se kao da mu se dopadam i brinuo o meni, ali kada je prošlo neko vreme i kada smo bili intimni, prestao je da se trudi. Mislim da me je "vrteo oko malog prsta". Imao je tu ideju da je superiorniji od mene. Oni su samo za "iskorišćavanje"- navodi ona.

Kako dodatno opisuje, ovakav tip muškaraca uvek drži svoje opcije na talonu i teško se vezuju. No, Kloi je donela zaključak da su lepši muškarci bolji u krevetu. Zato, ona navodi da žene "jedino to" treba da računaju kod lepih muškaraca, a da za pravu ljubav traže među onima sa "prosečnim izgledom".

Sada, Kloi želi da pronađe čoveka njenih snova. Traži nekoga sa preplanulim tenom, crnom kosom, romantičnog i fit. Takođe, želi da se zaljubi u dela, a ne u lik - stoga, Kloi želi nekoliko znakova pažnje da vidi kod muškarca koji se trudi. To podrazumeva kupovinu cveća, redovnu komunikaciju i izvođenje na večeru. Žudi za vezom izgrađenoj na dobroj komunikaciji i poverenju, piše "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle