• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je zatražila da svi spuste telefone dok je išla šokirana ka oltaru: "Stvarno nije u redu..."

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo preterivanje?

  • 0
Snimanje venčanja Foto: Shutterstock

Sve češće u lepim trenucima - bilo da je rođendan, neko drugo okupljanje ili venčanje, vidimo da se mnogi ne odvajaju od svojih telefona, samo kako bi uslikali određene trenutke. Jedan snimak upravo je "zatresao" internet, kada je nevesta Ana krenula ka oltaru, rame uz rame sa svojim ocem, a onda oko sebe nije videla nasmejana lica - ne zato što ih nije bilo, već su sakriveni od telefona uprtih u nju.

Razočarana u u ovaj prizor, dok je išla  ka budućem suprugu, pogledala je u goste dok je koračala i opomenula ih:

- Spustite telefone. Dajte, ljudi.

Želela je da ovo bude trenutak koji bi podelila sa svojim dragim ljudima i da budu prisutni u trenutku. Kako se kasnije otkriva, razlog zbog čega se još više razočarala jeste što je na vreme, pre venčanja, zamolila goste da telefone ne koriste za vreme ceremonije. 

Kako su i sami bili svedoci da se na svim slavljima ljudi preterano služe telefonima, pa čak i kada su plaćeni profesionalni fotografi, ovaj par iz Australije želeo je da napravi venčanje bez telefona. 

Želeli su da venčanje, a naročito glavna ceremonija, budu u opuštenoj atmosferi. Samim tim, zaželeli su da niko ne mari za fotografije ili snimke.

- Ovo ne treba da izgovara mlada dok se bliži njen trenutak. Baš tužno, stvarno nije u redu... - navodi jedan od komentara.

Dok je većina na strani neveste, drugi ipak smatraju da ovo nije nepoštovanje mladenaca, jer oni žele "uspomenu za sebe".

Šta vi mislite o tome? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miodrag nepokretnu ženu nosi godinama na rukama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle