• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Venčali su se pod vodom: Imali su ronilačku opremu, dok su deveruše obučene kao sirene

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mogla je da izgubi život zbog meduze, a uprkos tome ju je muž iznenadio venčanjem kakvo se ne pamti

  • 0

Svako mašta da ima barem detalj na svom venčanju koji će činiti taj dan posebnim za par i drugačijim od drugih. Jedno takvo venčanje svet dobro pamti, jer je po svemu drugačije od onih kojima smo imali priliku da prisustvujemo.

Naime, Loren Dongrej je upoznala svog sadašnjeg supruga Gerija pre 10 godina na sajtu za upoznavanje "Plenty of Fish" i već nakon prvih par poruka su "kliknuli". Ubrzo, dopisivanje se pretvorilo u konstantno provođenje zajedničkog vremena i u putovanja po svetu.

Nakon tri godine, Geri je zaprosio Loren, koja je mogla već uveliko život da zamisli sa njim.

- Uvek sam govorila kako nisam fan velikih venčanja. Bila bih savršeno srećna da se venčamo u opštini u Vegasu i da budemo samo nas dvoje tu. Iskreno, nikada mi nije bila želja da trošim na hiljade evra da bismo imali veliko venčanje i impresionirali druge ljude. Taman što sam želela da predložim nešto jednostavno, Gerijev brat nas je označio na objavi emisije "Nemojte reći nevesti", koja pravi venčanje po ideji supruga, pa iznenade mladu. Tražili su parove po Eseksu, odakle smo i mi, pa sam pomislila: "Što da ne?". Tada smo bili vereni tek mesec dana - prepričava ona za "Yahoo".

Emisija pokriva sve troškove do 15.000 evra, što je mladence lišilo deo stresa. Na Geriju je pala odgovornost planiranja venčanja koje će se prikazivati u emsiji. Pravila su bila jasna - nisu smeli da se viđaju ili da se čuju tri nedelje, što im je bilo najteže, jer su tada već živeli zajedno.

- Otišla sam kod svojih roditelja i stalno se podsećala da će biti vredno čekanja. Bojala sam se da će budžet od 15.000 evra spiskati na izlazak sa društvom. Srećom, nije tako bilo, te je momačko veče započeo na karting-stazi, a uveče su otišli u striptiz klub.

Na dan venčanja sve je krenulo regularno. Rano ujutru sam krenula sa pripremama frizure i šminke. Međutim, kada sam otvorila vrata automobila, a ispred mene su stajale moje deveruše odevene u haljine u sirena-stilu sa biserima i školjkama, tad mi tek ništa nije bilo jasno. Četiri sata smo se vozili do te jedne lokacije, a pošto je taj treći jun bio najtopliji dan do tad, samo sam želela da izađem iz auta i odem do oltara. Predamnom sam videla tablu za veliki akvarijum i bila totalno zbunjena. Radnici akvarijuma su me uveli u sobu, dali mi ronilačko odelo da obučem ispod venčanice, a preko glave sam nosila veliku kacigu za ronjenje. Shvatila sam i da je ovo tema na račun naziva sajta na kom smo se upoznali  - priseća se ona.

Nekoliko godina pre toga, opekla ju je jedna od najotrovnijih meduza u Australiji i jedva se izborila za život. Zbog toga, znajući da Geri dobro zna za tu traumu, nije odmah razumela zašto je želeo podvodno venčanje. No, strah je bio manji od ljubavi i poverenja u Gerija. Uveli su ih u akvarijum, oko njih su plivale šare ribe, meduze i kornjače, a njihovi najmiliji stajali su sa druge strane stakla. 

Izgovorili su svoje zavete i rekli sudbonosno "da", a kasnije napravili nezaboravnu žurku u restoranu. Bilo je iskustvo za pamćenje, kako naglašava Loren.

- Iako su mi delovali svi isto u odelima i sa kacigama za kiseonik, na vreme sam se setila da je Geri viši od kuma. Bilo je smešno, emotivno i toliko zanimljivo. Geri mi je kupio identičnu venčanicu kako bih se presvukla za restoran - navodi ona.

Sada, ovaj par ima dvoje dece i ostvaren život, a sećanje na ovo venčanje ostaje zabeleženo snimcima i fotografijama sa podvodnog venčanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan je čekao 46 godina na ovaj dan: U Beogradu održano kolektivno venčanje za 12 parova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle