• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Horneli iz Konga o dejtingu u Srbiji: Nekad se pitam kako su muškarci ovde naučeni da se ponašaju prema ženama

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ističe za Ona.rs glavne razlike u sastancima u Kongu i Srbiji

  • 0

Horneli, ljudima poznata i pod imenom "ms.colgate" na društvenim mrežama, nedavno je privukla ogromnu pažnju kada je ispričala svoje najgore iskustvo sa dejta u Srbiji.

Naime, Horneli već neko vreme živi i studira u našoj zemlji, a na društvenim mrežama redovno pokazuje njena iskustva u Beogradu u vidu snimaka i priča. Na njenom profilu nalaze se različiti sadržaji od degustacije srpskih specijaliteta, do toga šta primećuje kao crnkinja u Srbiji.

Kao najgori sastanak sa muškarcem u Srbiji izdvojila je jedno iskustvo, a za naš portal je otkrila i kakvi su muškarci po tom pitanju u Dominikanske Republike0 Kongo.

- Ovo je moje najgore iskustvo sa dejta u Srbiji do sada. Ne osuđujte me. Pisao mi je dva meseca i rekao mi kako želi da me vidi, kako mu se sviđam i sve tako. Rekla sam kako nemam vremena i da ćemo videti, jer ja ne verujem muškarcima. Ovde sam imala najlošija iskustva. Ali, kada sam bila gladna, on mi je naručio hranu da jedem i dobio moje poverenje. Svaki dan smo pisali i čuli se i dogovorili se da se vidimo. Prvi put mi je rekao da će doći da me pokupi i da idemo u restoran.

Dala sam mu adresu i rekla da dođe u sedam. On je došao sat vremena ranije, a ja sam devojka koja uvek kasni. Rekla sam mu da ne mogu tad kad je došao i da dođe sat vremena kasnije, a on mi je odgovorio kako ima obaveze. Čekao je sat vremena, pa otišao. Drugi put je bilo slično, a treći put mi je rekao da dođem u restoran pored njegove kuće, gde ćemo večerati i pričati. Pozvao mi je taksi, stigla sam tamo, pozvala njega i on se nije javljao. Devojke, uvek nosite svoj novac. Platila sam taksi svojim parama - ispričala je ona.

@mscolgatebalkan
Storytime 🥲
♬ son original - 🇷🇸 ms.colgate 🇷🇸

Posle 30 minuta čekanja, javio joj se gospodin o kome govori. Kako prepričava, dao joj je nekoliko izgovora, ali je ona rekla da dođe svakako, kad je već tu. Kada su se našli, Horneli navodi da ju je odmerio i pitao "da li je prava crnkinja". To je smatrala krajem. Ispostavilo se da su njegovi prijatelji sedeli već u tom restoranu, a da je on imao "opkladu" da će crnkinju dovesti na dejt. Da sve bude još gore, Horneli je primetila burmu na njegovom prstu.

Kontaktirali smo Horneli da nam nešto više otkrije o dejtovima u Srbiji i na kakve muškarce nailazi, a evo šta nam je odgovorila.

-  Bilo je i drugih sličnih situacija čak i gorih. Ja se ponekad pitam kako su ovde muškarci naučeni da se ponašaju prema ženama, barem što se mene tiče. Znam da su žene komplikovane, ali uprkos tome čovek nikada ne može da se "sveti" po šablonu "oko za oko, zub za zub" devojci koja mu se sviđa.

Rekla bih da nisu svi muškarci isti, jer sam imala veoma lepa iskustva. Ima i onih koji su me vodili da otkrivam druge zemlje i druge gradove ovde u Srbiji. To su muškarci kojima se dopadam i zanimaju me, ne samo zato što sam stranknja ili imam drugu boju kože, jer te većina ljudi samo želi jer im deluješ egzotično - navodi ona.

Koje razlike primećuješ na dejtovima u Srbiji i u svojoj zemlji?

- Razlika je ta, da muškarci u mojoj zemlji nisu navikli da imaju devojku lako. Navikli su da ulažu nemoguće napore samo da bi dobili broj devojke, čak iako ta devojka oseća privlačnost prema njemu. U našoj kulturi kažemo da "ono što se stekne lako, na lak način će se i ostaviti", ali srpski muškarci su navikli na mentalitet da, ako ti se svidi devojka, možeš da imaš sve od prvog dana kada je upoznaš.  I, ako je ona takođe zainteresovana,  zauzvrat će ti se dati bez truda i zalaganja. Možda zato veze ovde ne traju i retke su one koje dovode do braka - otkriva nam Horneli.

Za kraj govori kako neka iskustva nikada neće zaboraviti i da su joj ostavili vrlo lepa sećanja i dodaje:

- Kao što rekoh, nisu svi isti. Naišla sam i na one koji se mnogo trude i mnogo ulažu samo da bi vas videli i razgovarali sa vama, ali pokažu vam da su spremni da učine sve da budeš srećna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle