• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković je ovako čestitao Jeleni godišnjicu braka: Sa Vimbldona stiže pesma u čast decenije bračne sreće

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković i Jelena, tada devojačko Ristić, venčali su se na današnji dan na Svetom Stefanu

  • 0
Jelena Đoković, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez

Jelena i Novak Đoković venčali su se 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, nakon dugogodišnje veze. Sada, sa Tarom i Stefanom kao pojačanjem, Jelena i dalje, sa istim žarom bodri Novaka sa tribina kao što je to radila i kada su se zabavljali.

Novak Đoković i Jelena, tada devojačko Ristić, venčali su se na današnji dan na Svetom Stefanu. Sudbonosno "da" mladenci su izgovorili na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer. Dugogodišnja devojka našeg najboljeg tenisera svetske reputacije, uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog "Serveta", Neven Marković.

Mladenci su obavili građansko venčanje dva dana pre crkvenog. Ceremonija je obavljena u krugu uže porodice. Venčao ih je jeromonah Kliment iz manastira Praskvica.

Novak, šarmantan, romantičan i dovitljiv kao i uvek, svojoj dragoj, sa kojom proslavlja deceniju bračne sreće, posvetio je pesmu koju je napisao na engleskom jeziku u opisu videa na "Instagramu". Kratki film sačinjen od desetina videa i slika ovog para ovekovečio je svaku njihovu životnu prekretnicu.

– 10 godina radosti, 10 godina snova, 10 godina kao roditelji, 10 godina kao jedno, 10 godina plesa, 10 godina zabave… 10 godina letjenja, 10 godina na moru, 10 godina tebe - mog najboljeg dela. 10 godina tenisa, 10 godina loptica, 10 godina trijumfa, 10 godina padova… 10 godina kao tim, 10 godina zajedno, 10 godina, Jelena, volim te zauvek.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda 10 godina ljubavi Noleta i Jelene: Đoković podelio nikad emotivniji snimak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle