• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Godišnjica braka Ane Ivanović i Bastijana: Lepom fotografijom podsećaju na pravu ljubav

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imate taj poseban osećaj kada ste sa tom osobom i kada se zagledate duboko u njene oči - znate da je to ljubav"", prisećao se Bastijan

  • 0

Danas je poseban dan za našu bivšu teniserku Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera. 

Ponovo, pokazali su kako prava ljubav ume da traje i da sama stvara najlepše trenutke za bračni par. Zajedno, osvojili su srca miliona ljudi, ne samo jer važe za uspešne i ostvarene sportiste, već i zbog lepe energije koju dele na mrežama.

Danas su podelili na svojim "Instagram" profilima da obeležavaju osmu godišnjicu braka. Venčali su se 13. jula 2016. godine, a u to ime podsetimo se i kako su se upoznali.

- Anu sam prvi put sreo u Njujorku. Upoznao nas je zajednički prijatelj, košarkaš Štefen Haman. U to vreme nisam govorio dobro engleski, pa sam više slušao Anu kako govori, nego što sam pričao. Gledao sam šta se sprema. Ubrzo sam shvatio da je Ana žena mog života. Imate taj poseban osećaj kada ste sa tom osobom i kada se zagledate duboko u njene oči - znate da je to ljubav. To mi se desilo sa Anom - ispričao je Bastijan u jednom intervjuu za "Bild".

Na sveže objavljenoj fotografiji vidimo Anu i Bastijana na tropskoj destinaciji. Poziraju sa selfi, dok se iza nje naziru vrhovi palme. Ana je u letnjoj, šarenoj haljini na jedno rame i sa izrezom na struku. Bastijan je u laganoj lanenoj košulji sa naočarima i širokim osmehom.

Kao i u većini slučajeva, Ana je prepustila da joj glavni šminker bude njena prirodnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle