• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ima samo 26 godina, a živi kao boginja: Novac joj daju oženjeni, čak i oni koje ne poznaje

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan fan promenio je svoju profesiju, samo da bi mogao više novca da joj da

  • 0

Grejs, poznatija na mrežama kao "Grace wears lace" otkrila je da joj muškarci uporno šalju ogromnu svotu novca, ali da za to postoje razlozi.

Grejs ima 26 godina i dolazi iz Melburna, a već je mogla da priušti imovine vredne dva miliona i nezavisno živi luskuznim životom. Ako se pitate kako je uspela da već živi život za koji mnogi vredno rade, uče i bore se, ne zaboravite da postoje "lake zarade", gde vas jedan klik deli od pretplate na njene detaljnije uvide u njene provokativne snimke i slike.

No, otkrila je i ko su njeni glavni izvori prihoda i da su u pitanju muškarci koji su ostvareni u ulozi muževa i očeva, ali naravno i onih koji su "samo u vezi".

Kako navodi za "News.co.au", sa onima sa kojima je imala nekakvu prepisku, sve ide lakše - samo zatraži novac za kafu, večeru ili za šta joj zatreba. Od drugih ima "platu", te na taj način Grejs nije u minusu kada troši.

- Ja sam tajna zauzetih i oženjenih muškaraca. Kriju me od mnogih supruga i devojaka. Ponekad se čujem sa njima, ali usred poziva ušeta žena u kuću i poziv odmah prekidaju. Ponekad pošaljem svoj donji veš nečijem suprugu ili  mi plate visoku cenu da dobiju moj broj telefona. Mada, često mi šalju novac bez ikakvog razloga. Plaćaju mi večere, gorivo i kafe, bez ikakvog viđenja i povoda.

Jedan njen "fan" je otišao toliko daleko u obožavanju ove devojke, da joj je dozvolio potpuni pristup bankovnom računu iako se nikada nisu upoznali.

- Želim da me ostavi bez para. Promenio sam posao koji se plaća više, samo da bih mogao više para da joj dam. Volim kad sam joj kasica prasica, iako nekada nemam račune da platim. Kad sam se zaneo i poslao novac drugoj devojci, pokajao sam se, pa sam odlučio da ceo pristup dam Grejs - rekao je on.

Kako Grejs kaže, nikada nije izigrala njegovo poverenje i redovno mu je uzimala novac, po njegovoj želji. No, ipak je ona bila "uvidna" i nije ga nikada ostavila bez centa.

- Nikada ne bih promenila svoj život. Uživam, zarađujem, zabavljam se. A što se oženjenih tiče, to je njihova želja, a moj posao. Ne mogu ja da ih nateram ni na šta - navodi ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle