• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njen dečko stalno spominje drugu ženu: Ono što je čudno je - ko je ona

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Druga žena izazvala je haos u njihovoj vezi - a u pitanju je poslednja osoba koju biste očekivali

  • 0
Ljubavni trougao Foto: Shutterstock

Sasvim je normalno i očekivano da vaš ljubavni partner da kompliment nekome, i to su uglavnom situacije koje su bezazlene i ne smetaju nikome.

Međutim, jedna devojka objavila je da divljenje njenog dečka prema drugoj ženi u ovom trenutku stvara preveliku napetost u njihovoj dvogodišnoj vezi i da trenutno nije sigurna šta da radi dalje.

Iako je veoma orijentisan na porodicu, brižan i naizgled prilično brbljiv, očaranost njenog momka "drugom devojkom" je nešto što ona jednostavno ne može da ignoriše. I dok bi možda pomislili da se radi o privlačnoj koleginici ili ljubaznoj komšinici - to uopšte nije slučaj. U stvari, radi se o njegovoj mlađoj sestri.

- U poslednje vreme izgleda da se njegova mlađa sestra, koja ima 32 godine, sve češće pojavljuje u našim svakodnevnim razgovorima i to počinje da mi smeta -  anonimno je objasnila žena na popularnom forumu Reddit:

- Na primer, pre neki dan smo pričali o novom filmu koji je izašao. Samo mi je rekao: "Moja sestra je uvek bila moja omiljena osoba sa kojom sam pričao o filmovima i filmskim kritikama". Ili, nedavno sam razmišljala o promeni karijere, a on mi je odgovorio nešto poput: "Moja sestra je prošla kroz istu stvar ranije, i ona je to tako graciozno/majstorski/logično rešila".

I tako dalje, i tako dalje.

Muškarac i žena, ljubavni trougao Foto: Shutterstock

Žena je rekla da je srećna zbog njegove sestre i misli da je lepo što je on toliko ponosan na nju. Ali u ovom trenutku kaže da je nemoguće uopšte razgovarati o bilo čemu bez pominjanja njegove sestre - i da to postaje "prilično zamorno".

- Ne mogu da pričam o sebi ili bilo čemu sa njim, a da mi ne kaže kako mu je sestra sjajna. I nije kao da je ona dete znatno mlađa, ili bilo šta drugo što bi se smatralo simpatičnim, već su svi prilično matori - našalila se ona ali i navela šta joj smeta:

- Ponekad radim obične stvari, kao pre neki dan kad sam slagala prljavo posuđe dok sam raščišćavala sto, a on mi je rekao nešto poput: "Da je moja sestra ovde to bi joj toliko smetalo...". Ili: "Moja sestra mrzi to kad ljudi...". Prošle nedelje sam mu jednostavno odbrusila: "Pa, ona nije ovde, zar ne?"

Potpuno zbunjena situacijom i neočekivanim "uljezom" u vezi, ova tridesetogodišnja žena ne zna šta dalje. Pokušala je da razgovara o tome, ali je njen momak odbacio razgovor. Zato se i okrenula forumu gde je napisala svoj problem.

- Šta da radim u ovoj situaciji? Da li da pričam o tome ili da "pustim"? I ja imam braću i sestre, i znajte da bi bilo teško reći nešto poput "ti stalno pričaš o svom bratu" - priznala je.

Njena "ispovest" je izazvala mnogo komentara na forumu.

- Kao da te zanemaruje upoređujući te sa sestrom. Da li te i na druge načine unižava ili tera da sumnjaš u sebe ili ti uništava samopouzdanje? - napisao je jedan zabrinuti čitalac, a drugi se nadovezao:

- Čudno je što on toliko upoređuje devojku sa sestrom. On je u romantičnoj vezi sa tobom, a njegova sestra je njegova porodica. To je jednostavno neobično.

Ljudi su uglavnom podelili svoje mišljenje da je apsolutno neophodno da porazgovaraju i da mu da do znanja da voli njegovu sestru i da nije u pitanju ljubomora.

- Samo mu recite da bi vam se svidelo kada bi se više fokusirao na vas kada govorite o sebi - poručili su joj, prenosi "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle