• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovana Stojiljković pre Gorana Bogdana volela lepog košarkaša: Glumcu branili vezu sa ovom pevačicom

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Goran i Jovana su zajedno od 2019. godine, ali su raskinuli 2020, pa obnovili romansu krajem 2021.

  • 0
Premijera filma "Za danas toliko" na FEST-u Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", Jovane Stojiljković, krunisana je trudnoćom.

Njih dvoje očekuju svoje prvo dete. Iako nisu u braku, odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu.

Goran i Jovana su zajedno od 2019. godine, ali su raskinuli 2020, pa obnovili romansu krajem 2021.

Njihova veza intrigira javnost jer se retko gde pojavljuju zajedno (sem na premijerama), ne objavljuju fotografije na mrežama (Jovana čak ni nema Instagram) i ne komentarišu za medije svoj odnos.

Kako je ljubav počela

Iskre su planule zahvaljujući "Senkama nad Balkanom", gde su naočiti Zagrepčanin i mlada Beograđanka tumačili zaljubljeni par. Nagađanja o njihovom ljubavnom statusu počela su nakon što je Goran na premijeru "Nečiste krvi" doneo Jovani buket cveća. O tom gestu se danima pričalo i svi su ih odmah proglasili omiljenim balkanskim parom.

Glumica od marta 2024. godine nije viđena u javnosti. Međutim, određeni mediji prenose kako je prilikom poslednjeg pojavaljivanja u Beogradu na premijeri filma "Za danas toliko" već imala trudnički stomačić.

Jovana bila sa Bogdanom Bogdanovićem, a glumac sa pevačicom

Jovana je pre Gorana Bogdana bila u vezi sa košarkaškim asom - Bogdanom Bogdanovićem.

Njihovom poznanstvu posredovala je glumica Jelisaveta Orašanin i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Emocije su planule, pa je par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli, verili su se nakon nekoliko meseci veze.

Nažalost, nakon šest meseci došlo je nepremostivih razlika koje po svemu sudeći nisu uspeli da prevaziđu. Nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj.

A kada je glumac u pitanju - Goran Bogdan je bio u vezi s nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić. Njih dvoje su bili u vezi oko šest meseci, a mediji su tada pisali da njegovi roditelji nisu bili oduševljeni njegovim izborom partnerke budući da je Lana samohrana majka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Glumica Jovana Stojiljković o "Šavovima"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle