• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Dubaija ostavila muža preko "Instagrama" uz objašnjenje: Ovakav razvod još nije viđen

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čuvaj se. Tvoja bivša žena"

  • 0

Pre dva meseca princeza Dubaija Mahra sa suprugom Mohamedom Bin Rašida bin Mana Al Maktumajom dočekala je prvo dete i sve se činilo sjajnim. Ipak, princeza je iznenada javno ostavila Mohameda, putem jedne "Instagram" objave.

- Dragi mužu, pošto si okupiran društvom drugih ljudi, ovako ću proglasiti naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena - napisala je ona u objavi.

Nakon objave, fanovi su primetili su da kraljevski par ne samo da je prekinuo praćenje na "Instagramu", već je i uklonio sve zajedničke fotografije sa profila i svaki trag da su ikada bili zajedno.  Neki pratioci su u komentarima spomenuli da je dvojac "blokirao" jedan drugog, dok su drugi spekulisali da li je nalog Šeike Mahre možda hakovan.

Šeika Mahra i šeik Mana su dočekali svoje prvo dete, devojčicu, u maju 2024. godine. Šeik Mana je podelio radosnu vest na "Instagramu" 2. maja, objavljujući da se rodila njihova ćerka, nazvana Mahra, po majci.

No, jedna fotografija takođe je zbog ovoga u centru pažnje. Pre nekoliko meseci objavila je sliku sa bebicom i opisom: "Samo nas dve", što se sada takođe preispituje u očima javnosti.

Iskrena i konfrontirajuća objava šeike Mahre ju je oslikala kao hrabru i otvorenu ličnost, koja se ne plaši da javno prozove svog muža. Iznevši tako ličnu stvar na javnu platformu, ona je pokazala modernu i smelu stranu kraljevske porodice koja prkosi mnogima, piše "EconomicTimes".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda 10 godina ljubavi Noleta i Jelene: Đoković podelio nikad emotivniji snimak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle