• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž Sofije Vergare opovrgao njenu izjavu o razvodu: "Nisam je pritiskao da imamo decu"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zakleo sam se da je neću ostaviti"

  • 0
Sofija Vergara i Džo Manđanelo Sofia Vergara, Joe Manganiello Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofija Vergara nikada nije bila od onih koji okolišu, poznata po svojoj iskrenosti, otvoreno je govorila o razlazu od muža Džoa Manganijela.

U januarskom intervjuu za novine "El Pais" na španskom jeziku, dala je jednostavno, jasno objašnjenje, rekavši:

- Moj brak se raspao jer je moj muž mlađi. On je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama. To ne bi bilo fer prema bebi. Spremna sam da budem baka, ali ne i mama - rekla je pedesetdvogodišnja glumica koja iz prvog braka ima 32-godišnjeg sina Manola.

Međutim, zvuči kao da Manganijelo ima drugačiju priču u vezi ovog događaja.

- U štampi se mnogo govorilo o tome da želim porodicu. Pokušavali smo da napravimo bebu prvih godinu i po dana. I imali smo veliki razgovor. Ja sam joj rekao da razumem ako ne želi da ima decu, samo da bude iskrena u vezi toga. Zakleo sam se da je neću ostaviti ako ne uspemo da napravimo porodicu. I nisam. Ali to nije bio slučaj sa njom - izjavio je.

Razvod Manganijela i Vergare završen je u aprilu, navodi "People", nakon sedam godina braka. Obe strane su emotivno krenule dalje.

Manganijelo se pridružio novoj devojci Kejtlin O'Konor na proslavi rođendana ranije ove nedelje, a Sofija je pokazala svog novog dečka Džastina Salimana, ortopedskog hirurga, prenosi "TheCut".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle