• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brak o kome se i dalje priča: Odnose su imali otprilike jednom u tri nedelje, iza svega stoji ključan obrazac

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle 43 godine ovo venčanje budi pažnju

  • 0
Princeza Dajana, Lejdi Di Foto: Tanjug/AP

Prošle su 43 godine od venčanja princeze Dajane i princa Čarlsa 29. jula, a njihov odnos i dalje budi interesovanje. Princeza koja je vladala srcima mnogih u braku i nije bila srećna.

Poznato je da pre princa Čarlsa nije bila u ozbiljnoj vezi, što ju je, između ostalog, činilo i odgovarajućom nevestom za sadašnjeg kralja. Posle 300 godina kraljeva nevesta nije bila plave krvi.

Nezadovoljna u braku i prevarena, pronalazila je sporedne utehe, a o svom bračnom brodolomu pričala je i javno.

Posle 12 godina braka, poverila se audio-kasetama koje je Endru Mortonu dostavio njen prijatelj Džejms Kolturst. Morton je napisao princezinu biografiju "Dajana: Njena ispovest", koja je otkrila tajni svet princeze od Velsa.

„Bili smo intimni, ali bilo je čudno, veoma čudno. Pre nekih šest-sedam godina i ovo je nestalo. Bili smo intimni jednom u tri nedelje, moj instinkt mi je govorio da je ovo neobično", rekla je princeza na s imku i dodala:

„Ali na kraju sam otkrila obrazac: viđao je svoju damu svake tri nedelje pre venčanja“, ispričala je Dajana, pozivajući se na sadašnju kraljicu Kamilu kao na svoju damu, piše "Reader's Digest".

Princeza Dajana je pogrešila u venčanim zavetima, što se kasnije tumačilo kao znak da će njen brak propasti. Uhvatila ju je trema na dan venčanja, te je tokom zaveta svog muža je nazvala „Filip Čarls“ umesto „Čarls Filip“, mešajući njegovo ime i srednje ime.

Iz braka princeze Dajane i princa Čarlsa rođeni su prinčevi Vilijam i Hari.

Princ Čarls je 1994. priznao da su on i Kamila Parker Bouls bili ljubavnici, dodajući da je bio veran svojoj supruzi sve dok misli da njihov brak ima budućnost.

Tek 1999. godine Čarls i Kamila su se pojavili zajedno u javnosti, venčali su se 2005. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle