• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Istorija ljubavnih veza Ledi Gage: od Tejlora Kinija do Majkla Polanskog

M. M.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Ledi Gaga je ranije bila verena za glumca Tejlora Kinija i agenta za talente Kristijana Karina. Trenutno je verena za biznismena Majkla Polanskog

  • 0
Lejdi Gaga partneri Foto-kolaž: Profimedia

Ledi Gaga je imala neke veoma popularne i interesantne ljubavne veze. I mada voli da privatan život ostane privatan, danas je buknula vest da je ipak verena za Majkla Polinskija, pošto se do sada o tome samo šuškalo. Istinitost ovih navoda su došli pravo od nje, kada je nakon otvaranja Olimpijskih igara u Parizu snimljena kako ga predstavlja - kao svog verenika.

Tokom dosadašnje karijere, ova dobitnica Gremija, koja je u centru pažnje javnosti otkako je objavila svoj album "The Fame" 2008., bila je, međutim otvorena po pitanju negativnih efekata koje je njena slava imala na njene najozbiljnije veze, uključujući njen odnos sa glumcem Tejlorom Kinijem i agentom za talente Kristijanom Karino.

U svom dokumentarcu iz 2017. godine, "Gaga: Five Foot Two", pevačica je podelila da joj se činilo da se njene veze završavaju svaki put kada dostigne prekretnicu u karijeri. Gaga takođe ima običaj da kaže i da je nesrećna kada je sama.

- Zapravo sam imala mnogo problema sa tim, nisam volela da budem sama - podelila je u intervjuu u martu 2020. za "The Kile & Jackie O Show"- Osećala sam se kao da je moja karijera na neki način preuzela sve i da je moj lični život nešto što nisam imala toliko vremena da se bavim i da nad njim imam kontrolu. I bila sam veoma tužna zbog toga.

Ipak, to je sad prošlost, jer je pevačica trenutno je verena za biznismena Majkla Polanskog, a People se priseća nekih njenih bivših ljubavi.

Lik Karl

Luc Carl Foto: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gaga je izlazila pet godina sa barmenom i muzičarem Likom Karlom, kojeg je upoznala u Njujorku 2005. godine, baš u vreme kada je počela da stiče popularnost.

Par je nakratko obnovio svoju romansu u julu 2010, pre nego što su ponovo prekinuli vezu kasnije te godine.

- Zaista nikada nikoga nisam volela kao što sam volela njega. Ili kao što ga volim - rekla je jednom za "Rolling Stone" o Karlu 2009: - Ta veza me je zaista oblikovala. Moja veza sa Karlom inspirisala veliki deo moje rane muzike.

Metju Vilijams 

Matthew M. Williams Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica se zabavljala i sa modnim dizajnerom Metjuom „Dadom“ Vilijamsom — koji je radio kao kreativni direktor njenog kreativnog tima "Haus of Gaga" od 2008. do 2010. godine. Par se razišao kako bi se više fokusirali na svoje kreativno partnerstvo.

- Dada je prilično briljantan i bili smo ludi ljubavnici, ali sam to prekinula kada smo otkrili kakvu snažnu kreativnu vezu imamo - rekla je za "The Evening Standard" 2010: - Nisam želela da se radi samo o "nemarnoj" ljubavi.

Vilijams je trenutno kreativni direktor francuske modne kuće Živenši.

Tejlor Kini

Gaga i Kini su se upoznali na snimanju njenog muzičkog spota "You and I" 2011. godine, u kojem je Kini igrao njenog ljubavnika. Pevačica i glumac primećeni su u Kaliforniji tokom vikenda na Praznik rada 2011. godine, ali su svoju vezu prilično tajili sve do 2013. kada je Gaga razgovarala o Kiniju u emisiji Elen DeDženeres.

- To kada ti je ljubavnik najbolji prijatelj je najbolja stvar ikada - rekla je o svom momku koji je poznat po ulozi u seriji "Čikago u plamenu".

Par je debitovao svoju vezu na crvenom tepihu 2014. godine na 71. dodeli Zlatnih globusa, a u oktobru 2014, Gaga je bacila malo "više svetla" na svoju vezu sa njim

- On je prvi muškarac sa kojim sam izlazila, a kada pevam na sceni, on plače - rekla je za britanski "The Times" - To mi znači više od svega.

Kini je zaprosio Gagu na Dan zaljubljenih 2015., a goidnu dana kasnije Gaga je pokazala svoj verenički prsten u obliku srca na 88. dodeli Oskara dok je šetala crvenim tepihom sa Kinijem.

Taylor Kinney Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

- S ljubavlju mog života - napisala je Instagramu uz fotografiju para tog dana.

Međutim, u julu 2016, nakon višemesečnih glasina, Gaga je zvanično objavila da su ona i Kini otkazali veridbu.

- Ona radi na albumu, on radi na svojoj emisiji, nisu u istom ritmu i bilo im je teško - rekao je izvor za "People" tada.

Gaga je takođe objavila saopštenje o njihovom razlazu.

- Tejlor i ja smo oduvek verovali da smo srodne duše. Kao i svi parovi, imamo uspone i padove, i napravili smo pauzu - rekla je ona: - Oboje smo ambiciozni umetnici, nadamo se da ćemo uspeti da se probijemo kroz duge i komplikovane rasporede kako bismo nastavili jednostavnu ljubav koju smo oduvek delili. Molimo vas da nas podržite. Mi smo kao i svi drugi i zaista se volimo.

Pričalo se da je Gagina hit pesma iz 2016. godine „Million Reasons“ o Kini, ali je pevačica kasnije rekla Hauardu Sternu da je reč o „svim muškarcima u njenom životu“. U svom dokumentarcu iz 2017. takođe je podelila da su se ona i Kini svađali više nego obično pre samog razlaza.

Kristian Karino

Gaga i agent za talente Kristijan Karino prvi put su primećeni zajedno na koncertu "Kings of Leon" u januaru 2017. Sledećeg meseca, par je snimljen u Hjustonu uoči Super Boula 2017, gde je pevačica nastupila u poluvremenu.

U septembru 2017, Gaga je rekla fanovima na svom koncertu u njujorškom "City Field-u" da je "zaljubljena" u Karina. Do novembra su se širile glasine da se par verio.

Karino je pratio Gagu na premijeri njenog filma sa Bredlijem Kuperom "Zvezda je rođena" na Venecijanskom filmskom festivalu u avgustu 2018. Tog oktobra, Gaga je Karina nazvala svojim „verenikom“ tokom govora na "ELLE-ovoj" svečanosti Žene u Holivudu, potvrđujući glasine o veridbi.

Par je nastavio da prisustvuje zajedničkim događajima, uključujući 76. dodelu Zlatnih globusa 1. januara. 2019. Kasnije tog meseca, poslednji put su se zajedno pojavili u javnosti na dodeli nagrada Udruženja glumaca.

Christian Carino Foto: NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U februaru 2019, izvor je potvrdio za People da je par prekinuo veridbu: „Jednostavno nije uspelo. Veze se ponekad završavaju. Nema duge dramatične priče.“

Gaga se naizgled prvi put pozabavila raskolom tokom nastupa u Las Vegasu u junu 2019.

- Dakle, poslednji put kada sam pevala ovu pesmu, imala sam prsten na prstu - rekla je pre nego što je otpevala „Someone to Watch Over Me“.

Daniel Horton

Gaga je u julu 2019. godine primećena kako ljubi svog inženjera za slikanje Danijela Hortona dok je bila na branč sastanku u restoranu "Granville" u Kaliforniji. Par je ponovo viđen mesec dana kasnije na muzičkom festivalu Pasadena Daidream u Kaliforniji.

U oktobru 2019, Gaga je objavila njihov raskid tako što je sebe nazvala "slobodnom damom" u Instagram Storiju.

Majkl Polanski

Gaga je prvi put primećena kako ljubi biznismena Majkla Polanskog na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu u ponoć 2020 godine. Nekoliko nedelja kasnije, par je svoju vezu ozvaničio na Instagramu nakon što su zajedno proveli vikend u Majamiju za Super Boulu.

Gaga je objavila slatku "počast" Polanskom za Dan zaljubljenih u februaru 2020, pre nego što mu je izjavila svoju „glupu ljubav“ u objavi u martu. Par je zajedno bio u karantinu tokom pandemije COVID-19, a u aprilu 2020., Gaga ga je nazvala „ljubav mog života“ u virtuelnom intervjuu na "MSNBC Morning Joe".

Lady Gaga, Michael Polansky Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U novembru 2021., Gaga je za "The Holliwood Reporter" rekla da su Polanski i njeni psi njen "ceo život" nakon što je napadnut njen šetač pasa.

Par se retko pojavljivao u javnosti ali su viđeni na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena u Vašingtonu 2021. Nisu se više pojavljivali u javnosti sve do marta 2022, kada su prisustvovali 27. godišnjoj dodeli nagrada "Critics Choice Awards".

U oktobru 2023., Gaga i Polanski su prisustvovali zvaničnom afterpartiju glumačke ekipe "Saturday Night Live! u Njujorku nakon što je učestvovala u emisiji "NBC".

Nakon što su fanovi primetili da Gaga nosi masivni dijamantski prsten u aprilu 2024. godine, pevačica je potvrdila njenu i Polanksijevu veridbu tri meseca kasnije, odnosno pre neki dan kada je prisustvovala na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ostvarenje muških snova: Lejdi Gaga i Džej Lo usne uz usne na crvenom tepihu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle