• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melisa je ukrala Damirovo srce: Zbog ljubavi se preselila na drugi kontinent, venčali se na plaži

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihova ljubavna priča počela je u Atlanti 2006. godine

  • 0

Strelac Damir Mikec doneo je prvu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu zajedno sa koleginicom Zoranom Arunović. Veliku radost doneo je celoj naciji, ali ipak najviše je ponosna i srećna zbog njega porodica, najpre supruga Melisa.

Melisa Ivet Perez Karbalo, koja se takođe bavi ovim sportom, dolazi iz El Salvadora, a zbog ljubavi prema Damiru se preselila u Srbiju davne 2010. godine.

Njihova ljubav se rodila 2006. godine na takmičenju u Atlanti i kako tada nisu bile dovoljno razvijene društvene mreže, kontakt su održavali preko mejla jer nije bilo drugog načina.

- To je bio moj prvi nastup na svetskim takmičenjima. Posle mesec dana od prvog viđanja u Americi, sreli smo se u Minhenu na Svetskom Kupu i tada smo shvatili da smo jedno za drugo - rekao je jednom prilikom za nas Damir Mikec.

Prelomni trenutak i odlazak po Melisu

Jedva su čekali da se vide na nekom takmičenju, ali se u početku dešavalo to da se razmimoilaze - on se pojavi, a ona iz nekog razloga ne dođe na takmičenje i obrnuto. To je trajalo oko dve godine, a onda Damir više nije hteo da časi časa pa je otišao po nju u El Salvador. Upoznao je njenu porodicu i hteo je da zna na čemu je sa njom. Kada je došao kod njih, svi su odlično znali ko je on.

- Mislim da su svi u Salvadoru znali za Damira, jer sam im ja samo pričala o njemu. Toliko sam pričala o njemu, da je moja majka rekla "Ko je taj Damir kad pričaš toliko o njemu?" i jedva je čekala da ga upozna. Ona je znala da, ako želimo da budemo zajedno, on mora da dođe u Salvador ili da ja odem u Srbiju - rekla je Melisa.

Po njegovom dolasku, on je njoj objasnio kakva je Srbija i šta može da očekuje i Melisa je ipak odlučila da pođe za njim. Međutim, to se prolongiralo godinu dana zbog njenih obaveza na fakultetu.

Posle 10 meseci življenja u Srbiji, došao je red na svadbu koja se održala na plaži u Salvadoru ali se veselje održalo i u Beogradu. To je bilo i očekivano kako bi svi članovi porodice mogli da prisustvuju činu venčanja. Put je skup, traje 24 sata i za mnoge starije članove porodice to bi bilo malo teže izvesti.

Imaju sina i ćerku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Odbojkašice Srbije otputovale u Pariz: Znamo šta je naš cilj, ekipa je spremna

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle