• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slađan živi u Italiji, a ljubav traži preko oglasa: Evo za kakvom damom traga

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Valja dati sebi i svom životu novu šansu!", navodi on u svojoj objavi

  • 0

Upoznavanje preko interneta, tačnije onlajn, nije ništa što već nije postalo uobičajeno. Širinom društvenih mreža, pružena nam je mogućnost da se brže povezujemo sa ljudima duž planete.

Slađan Savić je tako okusio svoju sreću da pronađe pravu ljubav, objavom u grupi "Srbi u Italiji" na "Fejsbuku". Simpatična objava, sa opisom šta Slađan traži u izabranici, privukla je našu pažnju, pa smo odlučili da prenesemo njegovu objavu i da pomognemo "usamljeniku" da pronađe onu za kojom traga.

- Ja sam 1980. godište, živim i radim u severnom delu Italije, razveden. Imam dobar posao i trajni permesso i radim u istoj firmi već osam godina. Voleo bih da upoznam neku našu zemljakinju do takođe 1980. godišta ili par godina mlađu. Ozbiljan sam, iskren i odgovoran. Voleo bih upoznati ženu sličnih osobina sa kojom bih postigao ono pravo, a to je poverenje, ljubav, uspeh.

Život se jednom živi. Najgore je provoditi ga u samoći u najboljim godinama. Imao sam teško i gorko iskustvo u prethodnom braku, ali i dalje verujem da postoje divne žene koje takođe život nije mazio i koje su prošle možda slično kao i ja.. Zato, valja dati sebi i svom životu novu šansu! - navodi ovaj gospodin.

U komentarima stižu poruke podrške gospodinu Saviću, uz nadu da će pronaći ono što traži. Ukoliko je neka dama zainteresovana, neka ne okleva, već da i ona sebi, a i Slađanu, da "šansu".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle