• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Želim sportistu sa OI, moram da mislim na buduću decu": Sofija je na korak od "zlata", a sumnja se na njega

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moram da mislim o budućoj deci, zato je zlato važan faktor", navodi ona

  • 0

Nije nepoznato da su sportisti prisutni na aplikacijama za upoznavanje, u nadi da i oni pronađu partnera koji im odgovara. Ali, mnoge žene imaju posebnu "kategoriju" muškaraca koji su za njih idealni, a to su upravo sportisti.

Kako su počele OI u Parizu, mnoge žene počele su da ih prate ne samo zbog sportova, već i ko u njima učestvuje.

Sofija Elizabet otkrila je način kako da na aplikacijama za upoznavanje dopre do sportista, tačnije, olimpijaca. Na društvenim mrežama se pohvalila trikom, ali i za sada uspešnoj komunikaciji sa sportistom koji je već osvoji zlatnu medalju, kako tvrdi u svojim snimcima.

- Na početku mi nisu izlazili sportisti sa Olimpijade, pa sam odlučila da samo nastavim da listam. Međutim, nakon nekoliko dana, počeli su polako da mi se pojavljuju u predloženim profilima. Među prvima je bio odbojkaš, koji igra za tim Nemačke. Posle njega naišla sam na olimpijca iz SAD-a, sa kojim sam brzo počela razgovor - navodi ona.

Međutim, nakon nekoliko dana, Sofija je odlučila da promeni svoju lokaciju i obeleži da je u Parizu, iako je u SAD-u. Odmah, među prvim predloženima, iskakali su muškarci iz različitih sfera sportova, koji su u Parizu ili u olimpijskom selu. Tada je započela razgovor sa još jednim dečkom iz Amerike, ali je ovaj već osvojio zlatnu medalju. 

@sofiaelizabethsbackup Heyyyy🥇 #olympics ♬ original sound - Sofia Elizabeth

- Ne znam kako će sve ovo da se odvija, ali mislim, jednom kada nađete zlato, zašto biste tražili dalje? Svakako mi zlato bolje stoji. Moram da mislim na svoju buduću decu, zato jurim ka vrhu, ka zlatu. Zato je važan faktor - rekla je.

U kratkom intervjuu na ovu temu, rekla je za "NYPost" da su za nju učesnici OI kao vegani:

- Mene ako pitate, olimpijci su poput vegana. Ne moraš da pitaš, sami će ti reći.

Svi u komentarima već sumnjaju da je pobednik o kom govori plivač Hanter Armstrong, ali ona odbija da otkrije bilo kakav detalj.  Sofija nije dostavila ni na "Tiktoku" ni u intervjuu bilo kakve dokaze da je istina šta govori, niti otkriva ime svog tajanstvenog pobednika. Kao razlog navela je da ne želi da mu "pada koncentracija dok je tamo" i da se boji da će mu se zameriti što je na aplikacijama za upoznavanje, dok je u toku ovo veliko takmičenje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle