• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena Novakovog protivnika izgleda kao milion dolara, a nije model: Mlađani Museti ima i dete sa ovom lepoticom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konfalonijeri i Museti su zajedno od 2022.

  • 3

Lorenco Museti (22) je profesionalni teniser iz Italije i danas će se boriti sa Novakom Đokovićem za prolazak u finale na Olimpijskim igrama. Prema zvaničnom sajtu ATP-a, on je rangiran kao 16. u singlu od 29. jula 2024.

Museti ima dve ATP titule u pojedinačnoj konkurenciji, Otvoreno prvenstvo Evrope u Hamburgu 2022, gde je pobedio Karlosa Alkarasa, i Teniski Napoli kup, gde je pobedio Matea Beretinija. Nije ispustio set na svojoj drugoj ATP tituli u Napulju, pobedivši zemljaka i saigrača iz Junajted kupa Beretinija na domaćem terenu.

Iako je 2002. godište, već se ostvario kao tata, a dete je dobio  sa devojkom Veronikom Konfalonijeri. Interesantno je da sa jedne strane imamo devojku američkog tenisera Fica - Morgan Ridl, o kojoj znamo sve, od toga čime se umiva do toga gde ona i Fic provode svoje zajedničko vreme, a sa druge strane, o Musetijevoj devojci znamo tek ponešto, pored činjenice da je mama.

Javnost oduvek intrigiraju žene uspešnih sportista, njihovi životi i karijere, pa iako vam se možda po Veronikinom izgledu čini da je ona model, Konfalonijeri je zapravo uspešan je grafički dizajner u velikoj korporaciji "Sky Sports Italy", prema njenom "Linkedin" profilu.

Konfalonijeri i Museti su zajedno od 2022. Par često zajedno posećuje događaje, uključujući Vimbldon. Oni takođe dele trenutke sa svojih putovanja na društvenim mrežama, pokazujući svoju snažnu vezu i zajednička iskustva.

Osim što radi kao grafički dizajner, pokazala je veliko interesovanje za modeling, doduše na "Instagramu". Ona promoviše mnoge velike brendove na svojim društvenim mrežama.

Kako navodi "Sportskeeda", rođena je u Francuskoj, gde je završila i formalno obrazovanje. S obzirom na to da Lorenco Museti ima 22 godine, verovatno je da je Veronika Konfalonijeri otprilike istih godina, verovatno između 22 i 25, ali verodostojne informacije o tome ne postoje.

Lorenco Museti i Veronika Konfalonijeri su od marta ove godine ponosni roditelji dečaka po imenu Ludoviko Museti.

- Lorenco je veoma ljubazan prema Ludoviku, zaista mu je stalo da bude dobar tata, čak menja i pelene. U početku je to što čeka bebu bilo iznenađenje i pomalo nas je uznemirilo. Možda sam na početku bila više šokirana od njega. Plašila sam se da će to biti prepreka njegovoj karijeri, da će osećati nostalgiju za domom kada bude odsutan na turnirima - podelila je ona sa "DiLei".

Od malo poznatih činjenica interesantno je i to što je njena sestra za razliku od nje ima i dodirnih tačaka sa samim tenisom, pošto upravlja karijerom nekada 62. tenisera sveta Đanluke Magera.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veridba u Tuzli rasplakala sve: Ko je devojka u kolicima pred kojom je mladić kleknuo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Prle

    2. avgust 2024. | 20:00

    Ništa posebno.

    Podelite komentar

  • Mira

    2. avgust 2024. | 21:33

    Ko moze da mi objasni kako se najlepše devojke uvek nadju u blizini sportista (mislim ipak da nije slučajnost u pitanju) i posle se udaju za najuspešnije sportiste?

    Podelite komentar

  • Znači

    2. avgust 2024. | 19:05

    Kao pet zlatnih medalja na OI po našim aršinima.

    Podelite komentar