• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljušte negativni komentari na račun veridbe olimpijaca: Zar je morao da joj uništi ovako veliki momenat?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa medalje skrenuo pažnju na veridbu

  • 0
Liu Yuchen, Huang Ya Qiong Foto: Simon West / Actionplus / Profimedia

Kineska zvezda badmintona, Huang Ja Ćiong, doživela je emotivan trenutak na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, gde je osvojila zlatnu medalju i prihvatila bračnu ponudu od svog saigrača.

Nakon završetka ceremonije dodele medalja, Huang je iznenadio njen saigrač iz reprezentacije, iz muškog dubla, Liu Jučen, pojavivši se s buketom cveća. Pred publikom u areni La Šapele, Liu je kleknuo i zaprosio je, što je izazvalo ovacije prisutnih.

Huang je, s očima punim suza, prihvatila prosidbu, dok joj je Liu, koji je osvojio srebro u muškom badmintonu u Tokiju 2020, stavljao prsten na prst. U izjavi za zvanični olimpijski sajt, Huang je istakla da oseća "sreću, sreću, sreću."

Ipak, iako ona tvrdi da je srećna, mnogi misle da ovaj postupak nije nimalo romantičan.

Veridbe za rođendane, diplomiranja, na dan dobijanja novog posla i u bilo koje vreme kada bi žena trebalo da slavi neki svoj uspeh, kako mnogi smatraju, nisu pogodni trenuci, s obzirom na to da se tada fokus sa ženinog uspeha premešta na veridbu i brak i odjednom pada u zaborav ono za šta je morala da se potrudi da joj se desi.

Huang Ya Qiong, Liu Yuchen Foto: Luis TATO / AFP / Profimedia

Postoji toliko dana u godini, zašto izabrati baš ovaj?

Takođe, mnogi napominju i da za parove nije dobro da se vere na dan praznika, jer ukoliko se razvedu, svaki put kada se praznik ponovo bude obeležavao, njima taj dan i neće baš buditi najlepša osećanja.

Prsten u obliku srca koji je Liu izabrao je zaista prelep (i skup), kako mnogi smatraju, ali ipak misle da je ipak odigrao "prljavo" i promišljeno, umesto da je sa njom proslavio veliki uspeh i iskreno se radovao njenoj sreći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karić stigao u Pariz da podrži Novaka! U rukama trobojka: "Večeras slavimo duplo!"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle