• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najstrašnije su je vređali zbog kilaže, a on obožava svaki deo njenog tela: Emotivna poruka Pirsa Brosnana

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srce čuvenog Bonda pripalo je samo njoj

  • 0
Pirs Brosnan Pierce Brosnan Keely Shaye Smith Foto: Profimedia/77th annual Golden Globe Awards

Pirs Brosnan poznat je kao Džejms Bond za kojim su, naravno, ludele žene širom sveta. No, srce ovog holivudskog šarmera osvojila je njegova supruga, Kili Šej Smit, sa kojom je od 2001. godine u braku. 

Pirs, za kog kažu da stari poput vina, i u 71. godini dobija samo reči hvale za svoj izgled, ali nažalost, svet nije bio nimalo nežan prema ženi sa kojom je srećan.

Kili iza sebe ima veoma uspešnu novinarsku i modeling karijeru, ali se vremenom njeno ime provlačilo ponajviše kada je u pitanju njena kilaža. Neki izvori navode da je dobila na kilaži nakon rođenja njihove dece. Polako, postala je tema ismevanja i omalovažavanja zbog kilaže i ubrzo su se zlonamerni komentari kačili i na njen brak, govorivši kako on "zaslužuje lepšu", kako "nije vredna njegove ljubavi" i da pored čuvenog Bonda treba da stoji žena lepotica.

Ali, Pirs je pokazao svoju ljubav i pre sveega poštovanje prema svojoj supruzi, kada je rekao da on voli svaki deo njenog tela. Jasno je da ljudima nikada neće moći da se udovolji i da, onaj ko želi, prokomentarisaće negativno i za najlepše stvari na svetu. Kada je neko po "standardima lepote" - "lako je, jer ima para", kada neko dobije na kilaži - možete sami pretpostaviti šta se piše.

Još jednom, glumac je svoju ljubav istakao malim znakom pažnje i čestitao 23. godišnjicu braka na svom "Instagram" profilu:

- Srećna 23. godišnjica moja draga Kili, moja prelepa smeđooka devojka, moj sever, moj jug, moj istok i zapad. Sva moja ljubavi, ako ikada zaostanem, čekaj me.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle