• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle sedam godina od razvoda Džoni Dep zaveo prelepu Ruskinju: Holivudski šarmer stariji je od njenog oca

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac vešto pokušava da svoj privatan život sakrije od sveta, ali ne i ona

  • 0
Džoni Dep iuliia Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision, Instagram//im__iuliia

Prvi put nakon što su započele priče da je holivudski šarmer Džoni Dep pronašao novu devojku, isplivala je njihova zajednička fotografija.

Džonija Depa (61) i njegov ljubavni život prati čitav svet, naročito nakon što je bivšu suprugu Amber Herd dobio na suđenju pri razvodu. Kako su pojedini prikriveni izvori naveli, od tog perioda Džoni je rešio da se fokusira na samog sebe, svoje zdravlje i "slobodu".

Međutim, nedavno su se raširile spekulacije da je slavni glumac u ljubavnoj vezi sa dosta mlađom mankenkom. Naime, manekenka Julija Vlasova (28) je zavela Džonija, ali nije još uvek zvanično potvrđeno. Iako se nisu oglašavali, već su paparaci činili dobar posao, niko ne veruje da je Džoni odoleo prelepoj plavuši.

Izgleda da je imao više sreće nego što je njegov kolega Leonardo Di Kaprio, što se tiče javnog "razapijanja" zbog razlike u godinama. 

Nova fotografija njih dvoje došla je upravo sa njenog "Instagram" profila, kada je u priči objavila kako zagrljeni poziraju za sliku.

Džoni Dep i Julija Vlasova Foto: not supplied / WillWest News / Profimedia

Julija Valsova je rasla u ruskoj provinciji u blizini Jekaterinburga. Njen otac je svega četiri godine mlađi od Džonija, ali izgleda da je to nije prepreka za ovaj par.

U avgustu 2021, na filmskom festivalu su se prvi put sreli i čini se da su od tog festivala u kontaktu. Poznato je kako su se manekenka i Dep družili u julu 2022. na koncertu njegovog pokojnog prijatelja Džefa Beka u Pragu gde je manekenka otvorila svoj kozmetički salon.

Pitanje jeste da li je ovo mala, ali stvarna potvrda njihove ljubavi. Fanovi veliku razliku u godinama "praštaju" glumcu, jer, kako navode po mrežama - ima prava da bude srećan nakon braka koji je pri završetku postao javan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle