• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li se Selena Gomez konačno skrasila sa Benijem? Sakrila je ruku, ali fanovi već slave

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zar išta može da promkne njenim vernim obožavateljima

  • 0

Vreme je činilo fenomenalne stvari za Selenu Gomez. Velika zvezda je svoju karijeru gradila još kao dete u dečijim emisijama, pa kasnije i kao tinejdžerka u "Dizni" serijama.

Međutim, kada se odvojila od glume, Selena je lansirala nekoliko muzičkih hitova i otvorila sebi vrata ka slavi. Ubrzo, stvorila je ogromnu fan-bazu, a danas možemo reći i da je i dalje najveća. Iako je napravila nekoliko puta predah od slave, naročito kada je saznala da se bori sa bolešću lupus, Selena nije odustajala od komunikacije sa obožavaocima.

Svako malo je "proganjaju" sećanjima na davnu ljubav

Od čuvene "Jelena" faze - ime koje su smislili obožavatelji koji su podržavali njenu ljubav sa Džastinom Biberom,  prošlo je mnogo vremena, ali verovali ili ne, neki i dalje to pominju. Kao kratak podsetnik koliko je vremena prošlo - Biber je oženjen i čeka svoje prvo dete, ali možda slične vesti vesele i takozvane "selenatore".

Naime, Selena je već neko vreme u vezi sa jednim od najvećih tekstopisaca trenutno na muzičkoj sceni u Americi, Benijem Blankom. Kako vidimo po mrežama, oni često objavljuju simpatične zajedničke snimke, a Beni koristi svaku priliku da o Seleni govori na najlepši način. Iako je vest o njihovoj vezi na samom početku odjeknula, jer su mnogi delili stav da Beni po izgledu nije ni približno "frajeru kakvog Selena zaslužuje", pokazali su da je to najmanje važno i koliko je njihova ljubav bolja od onih zasnovanih na onome što svet smatra "lepim".  Ne samo da je bila tema Benijev specifičan stil, već i to da su on i Džastin sarađivali u prošlosti, radeći na hitu "Love Yourself" sa velikim pevačem Edom Šeranom, koju je otpevao Džastin.

Selena Gomez Foto: Instagram story/selenagomez

Selena je u svojoj nedavnoj "Instagram" priči objavila sliku iz ogledala, kako se sprema za izlazak, dok se Benijeva leđa vide u pozadini. Skockana u predivnoj haljini, fanovi su ipak uspeli da to stave u drugi plan i fokusiraju se na jedan detalj - imodžije. Naime, držala je telefon obema rukama, ali je srculencima preklila jedan deo prstiju, na kom obično stoji prsten. 

Da li to Selena ima nešto da nam saopšti uskoro?

Ne može tako nešto da promakne očima onih koji je prate u stopu, a koji već unapred slave što je konačno i ona pronašla pravog. Takođe, povezali su to i sa poslednjom galerijom fotografija na kojima je sa Benijem na putovanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ništa je nije pitao, samo je stavio prsten na ruku: Veridba u vazduhu na 3000 metara visine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle