• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emanuel Makron i Brižit "pobegli" na kratak odmor: Svi komentarišu njihova izdanja u kupaćem

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa prijateljima su ćaskali, skakali sa jahte, sunčali se...

  • 0

Emanuel Makron i njegova supruga Brižit su u toku sveg haosa oko Olimpijskih igara ipak našli vremena za mali odmor.

Par je fotografisan u blizini tvrđave Breganson, zvaničnog odmarališta predsednika Francuske. Emanuel je nedavno kupio i manji brod za koji je izvdovijio 335.000 evra, te su paparaci pojurili da ih slikaju, a imali su i šta da vide.

Kako se navodi, fotografije su nastale 28. jula, a Makronovi su uslikani u trenucima opuštanja na plaži i na pomenutoj jahti, dok je francuski predsednik uživao i u vožnji vodenog skutera.

Sa prijateljima su ćaskali, skakali sa jahte, sunčali se, a mnoge je zaintrigirao predsednikov izgled u toplesu, a ništa manje ni telo prve dame u osmoj deceniji. A tu je i činjenica da su je "uhvatili" potpuno bez šminke, mada, kako to čine svakoga leta, nema tu nekih iznenađenja.

Brižit Makron odlučila se najpre za žuti bikini, a potom i za jednodelni svetloplavi kupaći kostim, preko kog je nosila nešto sveliju laganu letnju košulju, a od sunca se štitila jednostavnim belim kačketom i naočarima za sunce, dok je njen suprug sve vreme bio u dugom kupaćem šortsu.

Iako ima 71 godinu, Bržit izgleda zaista fenomelano, a to dokazuju i njene izvajane noge i vitka figura koju godinama održava.

Njena elegancija i stil često su bili predmet modnih osvrta. P je ikona stila u Francuskoj, a njene odevne kombinacije i frizure pažljivo su praćene od strane medija.

Predsednik Emanuel takođe izgleda sjajno u 46. godini. Po slikama se može zaključiti da obožava vodene sportove, ali i da voli da se sunča, pa je već dobio preplanuli ten. Međutim, Brižit Makorn ipak bira samo relaksaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako mala Helena brine da tata ne izgori: Prekrila ga kremom za sunčanje ne vide mu se čak ni oči

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle