• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Shvatili da im je venčanje skupo, pa rešili da naplate karte svatovima: Potez mladenaca koji je uzburkao mreže

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svadba koja je izazvala mnogo komentara

  • 0
venčanje, svadba, mladenci, veselje, venčanica Foto: Unsplash/Victoria Priessnitz

Nova i Rimo Stajls iz Njujorka postali su tema rasprave na društvenim mrežama zbog onoga što su objavili na svojim nalozima.

Naime, oni su zakazali venčanje gde su rešili da okupe sebi drage ljude ali sa malom novinom kada je reč o venčanjima - rešili su da svakom gostu naplate ulaz i to 333 dolara, kako bi mogli da prisustvuju njihovom venčanju.

Kada su oni planiraju venčanje, troškovi su brzo porasli, a inače su u Americi jako skupe organizacije venčanja. Najviše novca su dali na lokaciju održavanja njihovog posebnog dana, pa su vrlo brzo shvatili da će potrošiti najmanje 150.000 dolara i to im je bio problem s obzirom da su planirali slavlje za 350 gostiju.

@thestylesfamilia Did We Really Sell Tickets to Our Wedding!? 🤎 #thestylesfamilia #stylesfamilia #trusttheprocess #jamaicanmeacollins #wedding #weddingtiktok #weddingday #weddingdress #foryoupage #fyp #trending #trendy #weddinginspo #bride ♬ Life Will Be - Cleo Sol

Ali oni nisu hteli da odustanu od svog sna niti da smanje broj gostiju jer su im svi značili pa su zato rešili da naplate svoje venčanje. Sračunali su da to ispadne 333 dolara po čoveku. Međutim, tad sledi drama.

Kada su pozvanisvatovi to čuli, gotovo 80 odsto njih je odustalo da priustvuje ostavljajući mladence sa samo 60 gostiju od prvobitnih 350. Zbog tog otkazivanja, Nova i Rimo su uštedeli neverovatnih 70.000 dolara, pa su na "TikTok"-u podelili savete o svom venčanju i to kako su prodavali karte za svoje venčanje".

Taj njihov snimak je izazvao veliku buru na društvenim mrežama; neki su ovakav potez opisivali kao neprihvatljiv tvrdeći da bi prekinuli prijateljstvo sa ljudima koji bi ih pozvali na taj način, dok je bilo i onih koji su odobravali njihovu odluku.

Šta vi mislite o tome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan je čekao 46 godina na ovaj dan: U Beogradu održano kolektivno venčanje za 12 parova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle