• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred 66. rođendan Madona prošetala 38 godina mlađeg dečka: Fudbalera ne pušta iz vidokruga

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica popa stigla u Italiju

  • 0
Madonna Madona Gremi Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madona je odlučila da u stilu proslavi svoj 66. rođendan - za ruku je uzela svog 38 godina mlađeg dečka Akima Morisona i odvela ga u Italiju.

Akim (28), fudbaler rođen na Jamajci sa Madonom je bio fotografisan za naslovnu stranu "Paper" magazina u avgustu 2022. godine.

Naime, kraljica popa Madona trenutno je na odmoru u Italiji, a letnje dane provodi u vili "Dolce and Gabbana" u Portofinu mestu koje se smatra sinonimom za italijanski glamur i čest je izbor slavnih ličnosti. Ona je u ovo mesto u okrugu Đenove stigla u čamcu sa svojm timom i svojom decom.

Nismo imali priliku da ih vidimo zajedno sve do jula ove godine, kada je pevačica podelila fotografije na kojima se maze.

Madona je takođe objavila niz svojih blago obnaženih fotografija i još jednu sa partnerom i napisala:

"Vruća zabava po letnjem vremenu".

Moris je proveo praznik 4. jul sa Madonom u Njujorku. Video-snimci deljeni na "TikToku" pokali su da se par zabavljao na balkonu, dok je sama pevačica podelila fotografije.

- Srećan 4. jul! Na današnji dan pre godinu dana, upravo sam se vratila kući iz bolnice nakon što sam preživeča bolest opasnu po život, jedva sam mogla da stojim u svom dvorištu držeći jednu prskalicu. Čudesno sam se oporavila i imala sam neverovatnu godinu. Hvala ti Bože, život je prelep - napisala je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša Bekvalac na Madoninom koncertu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle