• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moj muž je potpuno beskoristan": Žena otvorila dušu posle 13 godina braka i evo kakav odgovor je dobila

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona više ne zna šta da radi sa njim pa traži pomoć

  • 1
muž i žena, razmaženi muž, lenji muž, muž, žena, kućni poslovi Foto: Shutterstock

Kućni poslovi bi trebalo da se dele među partnerima. Iako kažu da je žena vrat kuće, da je gotovo sve na njenim plećima, ipak i muškarac treba da preuzme deo obaveza, ili makar da ide za sobom i raskloni svoje stvari.

Jedna žena se požalila da njen muž ništa ne radi u kući i da se ponaša kao veliko dete.

Iako je on divan čovek, ponaša se neprikladno za svoje godine.

- Za sve moram da ga podsetim, od pranja automobila pa do zaključavanja ulaznih vrata. On mi kaže da mu prigovaram sve vreme, a meni je dosta svega. Imam 41, a on 44 godine i u braku smo 13 godina - rekla je ova žena.

Takođe, ona priznaje da se zaljubila u njega jer je zabavan, ljubazam i kreativan. Ipak, sada počinje da shvata da iako je dobar prijatelj, isto tako je i beskoristan muž. Nije u stanju da se stara o sebi jer sve dok mu ona ne kaže da recimo treba da baci čarape jer su pune rupa, on to nikada ne bi uradio.

Toliko je otišao u krajnost, da mora da mu kaže i da treba da se istušira, a često me se desi da je toliko nemaran da u automobil ubaci pogrešno gorivo, piše "The Sun".

Međutim, kada je posao u pitanju, tu je disciplinovan i pravi akademik.

- Nekada sam se smejala njegovim promašajima i gledala ih kao na egocentričnost, ali vremenom sam postala ogorčena i iznervirana, a njega nervira to moje zvocanje - jasna je ova očajna žena.

Kako kaže, nemaju više odnose, voli ga ali ona ništa od ovog braka ne dobija i boji se da nije sposoban da se sam promeni. Zato je potražila savet stručnjaka.

Evo šta stručnjak kaže:

- Važ muž mi zvuči kao Petar Pan, odnosno dečak koji nije nikada odrastao, a i emocionalno je nezreo. To vas dovodi u poziciju da mu više ličiš na majku, a ne na ženu. Zato i nije čudo što vam nedostaje strast u krevetu. Ako ne pokušate da sednete i raspravite šta imate, vaša ogorčenost će samo da raste. Objasnite mu kako sebe vidite kao njegovu majku i da želite da poboljšate vaš odnos. Zamolite ga da se fokusira na jednu oblast, neka recimo brine o svojoj odeći, pa onda neka se prebaci na neku drugu oblast - rekla je stručnjak.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pokušala da nasamari muža, pa prešla ćerku: Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Vesna zmijanac

    17. avgust 2024. | 11:43

    OSTAVI GA ODMA

    Podelite komentar