• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Davor dao Crnogorcu da uslika romatičnu prosidbu, a on napravio snimak zbog kog se Balkan smeje: "Bravo ti ga"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je brzo dobio "dve dimenzije"

  • 0

Davor je želeo da ovekoveči trenutak kada je upitao Maju da se uda za njega. Sve je izgledalo bajkovito i baš onako kako mnoge deojke maštaju - vidikovac sa kog se pogled prostire u nedogled, nebo išarano najnežnijim bojama zalaska sunca i voljena osoba sa kojom žele da provedu ostatak života.

Prvi deo snimka pokriven je romantičnom muzikom i svi su skoncentrisani na ovaj lep par i Majino oduševljenje i osmeh. Ali, da par zna da se našali, pokazali su u drugom delu kada su pustili isti snimak, samo bez prateće muzike, već sa sirovim zvukom.

Naime, po opisu je jasno šta se dešavalo "iza kulisa". Davor je upitao nekog čoveka da uslika ovaj divan trenutak. Čovek, koji se ispostavilo da je Crnogorac, ne samo da je uključio snimanje umesto da slika, već nije mogao da se suzdrži od pružanja podrške Davoru i komentarisanju ove situacije. Jasno je da su imali još jedan razlog da se nasmeju.

@3majaaa Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! 🌅😂 Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ ceo tim podrške! #crnagora #crnagora🇲🇪 #montenegro #montenegro🇲🇪 #gopro #proposal #ido ♬ original sound - 3majaa

- Bravo, svaka čast! Nisu oni ka' mi Crnogorci. Mi tremu nemamo. Ne, nije, nemaju oni ka' mi Crnogorci, oni imaju tremu - počeo je on, pa nastavio kad je usledio poljubac:

- Bravo ti ga! Bravo brate! To kume, to legendo!

Kakav komentator, zar ne?

Gledaoci snimka nisu odoleli da ne pokažu koliko im je simpatična situacija, a želje i pozdravi samo se nižu ispod videa.

- Vrisnuh na komentare podrške, ali takvi smo mi, navijači iz Crne Gore. Čestitam, neka je srećno i dugovečno! - stoji u jednom komentaru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Robert zaprosio Ninu na odmoru na Lefkadi: Snimak zabeležila nepoznata žena

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle