• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verila se ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit: Stela ima 27 godina i evo kako izgleda

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stela se udaje za amerikanca Aleksa Grušinskog

  • 0
banderas Foto: Antonio Sedano / Zuma Press / Profimedia

Stela Banderas (27) rekla je "da" Amerikancu Aleksi Grušinskom. Ćerka čuvenog glumačkog para Antonija Banderasa i Melani Grifit je svog verenika upoznala dok je još bila u školi u Los Anđelesu.

- Moći ću zauvek da provedem sve svoje vreme sa omiljenom osobom na planeti - napisala je Stela ispod objave prstena na društvenoj mreži "Instagram".

Stela otvoreno govori da voli stare dizajne i istakla da ima dosta majčinog nakita koji joj je otac kupovao i koji je veoma poseban. Sav takav nakit ima mnogo značenja.

Stela i Aleks su počeli da se zabavljaju 2015. godine i bili su zajedno četiri godine, a onda je usledio raskid. Stela se potom zaljubila u Elija Majera, sina američkog direktora za zabavu i bivšeg agenta za talente. Međutim, njeno srce je nastavilo da kuca za Aleksa, pa su za Dan zaljubljenih 2023. godine potvrdili da su se - pomirili.

Aleks se bavi nekretninama i suosnivač je i izvršni direktor aplikacije dizajnirane za umetnike. Iako je i Aleks delom u svetu zabave, radeći uporedo i za jednu takvu kompaniju, Stela je diplomirala narativne studije i voli da bude iza kamere pa se često nađe u ulozi režisera ili scenariste, piše "Hola".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Robert zaprosio Ninu na odmoru na Lefkadi: Snimak zabeležila nepoznata žena

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle