• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben nije želeo da spasi brak: Džej Lo slomljena i neutešna, sada ima samo jedan prioritet

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženiferin zahtev za razvod desio se nakon što je glumica svratila u Benov dom na njegov 52. rođendan prošle nedelje

  • 1
Ben Affleck Jennifer Lopez Ben Aflek Dženifer Lopez Foto: Profimedia/Abaca Press

Dženifer Lopez je "slomljeno srce" zbog odluke da podnese zahtev za razvod od Bena Afleka.

Posle višemesečnih spekulacija o razvodu, 55-godišnja pop pevačica zvanično je podnela zahtev za razvod u utorak, 20. avgusta, na Višem sudu okruga Los Anđeles. Izvor blizak glumici otkrio je za "People" da je spremna da "nastavi" nakon što je veći deo leta provela daleko od supruga usred glasina o razvodu.

Insajder je za novinsku kuću rekao: "Zaista se trudila da stvari funkcionišu i slomljenog je srca. Deca su glavni prioritet, kao što su i uvek bila".

Kako će stvari teći jer nije bilo predbračnog ugovora, ostaje da vidimo.

Govoreći o Dženiferinoj teškoj odluci, drugi izvor je tvrdio da je Džej Lo umorna od čekanja da se stvari reše i da je spremna da "nastavi" nakon što Ben nije uložio nikakav napor da spase njihovu vezu. Insajder je za "People" rekao: "Ona je veoma razočarana i tužna, ali Ben joj nije dao nikakve znake da želi da nastavi njihov brak".

Dženiferin zahtev za razvod desio se nakon što je glumica svratila u Benov dom na njegov 52. rođendan prošle nedelje. Džej Lo je došla do kuće svog muža da se pridruži njemu i njegovoj deci tokom njegove skromne proslave kod kuće. Benova bivša supruga Dženifer Garner takođe je bila prisutna na rođendanskoj prekretnici jer su i dalje zajedno roditeljstvo.

Insajder je za "People" rekao: "To je upravo ono što je želeo. Nije želeo da izađe da proslavi. Deca su imala poklone za njega, i to je bilo slatko. Dženifer Lopez je svratila da mu čestita."

Ali uprkos tome što se njihova velika porodica okupila, Dženifer se upustila u podnošenje sudskih dokumenata samo nedelju dana kasnije.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dženifer Lopez grcala u suzama tokom potresnog govora Kobijeve udovice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • .....👀

    23. avgust 2024. | 17:39

    Nikad se ne vacaj starim ljubavima jer kad mislis da se vracas razmisljas samo o dobrim stvarima koje su se desile i ne vidis lose

    Podelite komentar